تهران- ايرنا- سيد داود ميرباقري تهيه كننده و كارگردان آثار سينمايي ديني در مراسم تجليلش كه با حضور وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي برگزار شد، از آغاز ساخت مجموعه تلويزيوني سلمان فارسي در آينده نزديك خبر داد.

به گزارش خبرنگار فرهنگي ايرنا، مراسم تجليل از سيد داود ميرباقري به پاسداشت خلق آثار سينمايي ديني و قرآني ماندگار روز سه شنبه در افتتاحيه سي و دومين دوره جشنواره ملي قرآن و عترت دانشگاهيان در تالار انديشه حوزه هنري تهران برگزار شد.
قبل از اين مراسم، قطعاتي از مجموعه تلويزيوني امام علي (ع) و سريال مختارنامه و همچنين تصاويري از اين كارگردان مطرح سينما و تئاتر به نمايش درآمد.
ميرباقري بعد از دريافت لوح يادبود از دست وزير بهداشت، گفت: سالهاي زيادي است كه درگير مجموعه تلويزيوني سلمان فارسي و به تصوير كشيدن زندگي‌نامه اين شخصيت بزرگ قرآني و معنوي هستم.
وي ابراز اميدواري كرد بتواند حاصل تجربيات حرفه اي 35 ساله اش را در سريال سلمان فارسي متجلي كند.
ميرباقري بيان داشت: به نظرم كار خوبي توليد شود لذا دعا كنيد خداوند توفيقي به من دهد كه بتوانم سريالي در خور شان حضرت سلمان و ملت بزرگ ايران بسازم.
وي از سلمان فارسي به عنوان پرچمدار عالم تشيع ياد كرد كه با تحمل رنج‌ها و ملامت‌هاي بسياري در طول زندگي خود در حلقه اهل بيت (ع) درآمد.
كارگردان سريال امام علي (ع ) اظهار داشت: مبالغه نيست كه بگويم براي ساخت اين پروژه بزرگ نزديك به 17 سال، درگير هستم و خوشحالم از اينكه ساعات زيادي از عمر من و لحظات زندگي‌ام به واسطه توليد سريال سلمان فارسي، به بركت همنشيني و هم نفسي با پيامبر عظيم الشان بوده است.
ميرباقري ابراز اميدواري كرد تا احساساتش به شكلي جذاب در اين مجوعه انعكاس يابد و اثري به يادماندني براي مردم بخصوص جوانان توليد شود.
اين هنرمند پيشكسوت سينما و تلويزيون خاطرنشان كرد: فكر مي كنم امروز به سلمان به واسطه سرگشتگي هايي كه در جهان داشته نيازمنديم.
كارگردان مجموعه هاي تلويزيوني «مختارنامه» و «مسافر ري» تصريح كرد: حالم خوب است و خبرهاي خوبي مي شنوم، بالاخره سازمان صدا و سيما بعد از سالها انتظار اين روزها پا به ركاب است و اميدوارم هر چه زودتر، ساخت مجموعه سلمان فارسي را شروع كنم.
قصه سريال «سلمان فارسي» از زمان تولد تا وفات سلمان فارسي را شامل مي شود و به زندگي اين صحابي بزرگ پيامبر و به ويژه مقطع مشرف شدن او به دين اسلام و همراهي وي با پيامبر مي پردازد.
قرار است اين مجموعه تلويزيوني در 40 قسمت 55 دقيقه اي توليد شود.
جشنواره ملي قرآن و عترت دانشگاهيان سراسر كشور، بزرگترين رويداد قرآني جامعه دانشگاهي كشور است كه هر ساله به ميزباني يكي از دستگاه‌هاي دانشگاهي كشور برگزار مي‌شود و وزارت بهداشت به عنوان ميزبان اين دوره از جشنواره از سوي شوراي هماهنگي فعاليت‌هاي قرآني دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي كشور انتخاب شده است.
سي و دومين جشنواره ملي قرآن و عترت دانشگاهيان با رقابت بيش از 320 هزار نفر دنبال شد و در نهايت، هزار و 8 نفر به مرحله نهايي راه يافتند.
اين جشنواره در بخش هاي آوايي، قرائت، ترتيل، حفظ 5 جزء، 15 جزء و كل قرآن، مفاهيم و سيره معصومين، ترجمه و تفسير قرآن، مقاله نويسي تاليف كتاب و بررسي و نقد كتاب برگزار مي شود.
در اين دوره از مسابقات 1008 شركت كننده در مرحله نهايي، 95 نفر از استادان در سه بخش و 10 رشته رقابتي حضور دارند.
آيين افتتاحيه سي و دومين جشنواره ملي قران و عترت دانشگاهيان در تالار انديشه حوزه هنري با حضور حجت الاسلام محمد محمديان، رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها و محمدرضا داود آبادي فراهاني معاون فرهنگي و دانشجويي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي و دانشجوياني از سراسر كشور در سالن سوره حوزه هنري برگزار شد.
فراهنگ: 1355**1055
خبرنگار: علي اكبر قزوينيان**انتشار: زينب كارگر