حسن حيدري روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در حاشيه نمايشگاه پژوهش و فناوري در اروميه افزود: اين واحدها در حوزه هاي مختلف از جمله فناوري اطلاعات، ارتباطات و الكترونيك، كشاورزي، گردشگري محيط زيست، منابع طبيعي و محيط زيست به فعاليت مشغول هستند.
وي اضافه كرد: علاوه بر پارك علم و فناوري استان، سه مركز رشد نيز در آذربايجان غربي فعال است كه مراكز رشد اروميه، مياندوآب و ماكو را در بر مي گيرد.
وي اظهار كرد: در نظر داريم تا پايان امسال مركز رشد فناور شهرستان مهاباد را نيز راه اندازي كنيم.
رئيس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي با اشاره به فرمايش مقام معظم رهبري در خصوص لزوم تكميل زنجيره علم و فناوري در كشور ادامه داد: اين پارك يكي از بخش هاي مهم اين زنجيره به شمار مي رود و مهمترين كاري كه در اين بخش انجام مي شود، ايجاد انگيزش در نخبگان براي فعاليت هاي سودمند علمي است.
حيدري يكي از فعاليت هاي مهم پارك علم و فناوري آذربايجان غربي را اجراي طرح موسوم به روشا 'رويداد شتاب آذربايجان غربي' عنوان كرد و گفت: از ابتداي سال تاكنون 179 رويداد با اين عنوان در استان برگزار شده كه حدود سه برابر سال گذشته و 11 برابر سال 94 است.
وي افزود: رويداد شتاب در آذربايجان غربي در حوزه هاي مختلف برگزار مي شود و در آن، ايده هاي نوآوران در راستاي شتاب بخشي به توسعه استان در حوزه هاي گوناگون ارائه مي شود.
وي با اشاره به اعتبار 54 ميليارد ريالي پارك علم و فناوري آذربايجان غربي در سال جاري اضافه كرد: امسال نزديك به 300 ميليون تومان براي برنامه هاي حوزه فناوري اطلاعات در اين پارك جذب شده است.
رئيس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي اظهار كرد: اعتبارات مصوب امسال نسبت به سال گذشته چهار برابر شده است كه نشان دهنده توجه بيش از پيش دولت به موضوع علم و فناوري در استان است.
به گزارش ايرنا، پارك هاي علم و فناوري با هدف تبديل ايده به محصول در كشور راه اندازي شده است.
8137/2093 ** خبر: سيده فاطمه سجادي ** انتشار: صابر چهرقاني
تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۹
اروميه- ايرنا- رئيس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي گفت: در حال حاضر 19 شركت دانش بنيان در استان فعال است كه نيمي از آنها در پارك علم و فناوري استان استقرار دارد.