قم ـ ایرنا ـ آیت الله عبدالله جوادی آملی از اساتید برجسته خارج فقه حوزه علمیه قم با بیان اینكه حوزه های علمیه باید قرآن متحرك باشند، تصریح كرد: اساتید تفسیر رسالت سنگینی برای تبیین آیات قرآن كریم و توسعه معارف و آموزه های قرآنی برای همه انسان ها برعهده دارند.

به گزارش ایرنا، وی چهارشنبه شب در پانزدهمین همایش اساتید تفسیر حوزه علمیه قم با بیان اینكه نخستین رسالت اساتید تفسیر در حوزه های علمیه قرآن محوری است، خاطرنشان كرد: عترت معادل قرآن كریم است و نه روایات، از این رو همه روایات به دلیل آنكه ممكن است جعلی باشد، باید بر آیات قرآن عرضه شود تا صحت آن را دریابیم.
وی درادامه گفت: غربی ها دین را افیون جوامع بشری می دانند، از این رو با توطئه های بسیار اسلام و مسیحیت را نشانه گرفته اند، اما به بركت نظام اسلامی، قرآن كریم انجیل و مسیحیت را زنده كرده است.
آیت الله جوادی آملی با بیان اینكه قرآن كریم دارای دشمنان بسیاری است كه شبهات بسیاری بر این كتاب الهی وارد می كنند، اظهار داشت: متأسفانه برخی در داخل و خارج از كشورمان، قرآن را همانند انجیل معرفی می كنند، در حالی كه قرآن كریم همانندی ندارد و انجیل های چهارگانه دارای تحریفات بسیاری است و همه پیامبران الهی، اسلام را به عنوان دین برتر معرفی كرده اند.
سی و ششمین سالگرد ارتحال علامه طباطبایی(ره) و پانزدهمین همایش اساتید تفسیر حوزه علمیه قم با حضور آیت الله جوادی آملی، آیت الله استادی، آیت الله غروی و جمعی از اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و اساتید و فضلای حوزه های علمیه در دارالقرآن علامه طباطبایی(ره) قم برگزار شد.
در این مراسم همچنین از آیات كریمی جهرمی، ربانی خراسانی و سید محمدباقر حجتی به سبب سال ها تدریس و تألیفات گسترده در حوزه علوم قرآن كریم تقدیر بعمل آمد.
8146 / 6133/ خبرنگار: سید محمدرضا بهشتی پور ** انتشار- جعفرمسلمی