به گزارش ايرنا، دانش هاشمي پور روز دوشنبه در حاشيه عيادت از دانش آموزان بستري در بخش آنكولوژي بيمارستان كودكان بندرعباس افزود: اين دانش آموزان با بهره مندي از امكان هاي آموزشي زير نظر معلمان با تجربه در نوبت هاي چرخشي تحت آموزش هاي تحصيلي قرار دارند و كيفيت آموزشي آنان مورد توجه ويژه آموزش و پرورش است.
وي بيان داشت: هر چند آموزش تحصيلي در بيمارستان با دشواري هاي خاص خود روبرو است اما آموزش و پرورش هرمزگان با بيشترين توان خود در همراهي با خيران موسسه خليج فارس روند آموزش اين بيماران را در دستور كار دارد تا از تحصيل عقب نمانند.
مدير كل آموزش و پرورش هرمزگان اظهار كرد: طرح مدرسه در بيمارستان كه دومين سال فعاليت خود را دارد، در روحيه دانش آموزان و روند درمان آنان تاثير مهمي داشته به طوري كه شاهد ارتقاي انگيزه آنان در روند درمان بيماري باشيم.
هاشمي پور خاطرنشان كرد: با اجراي اين طرح عقب ماندگي تحصيلي برخي از دانش آموزان كه به علت زمان بر بودن دوران درمان ترك تحصيل كردند، جبران شود و با همكاري و حمايت آموزش و پرورش و همراهي مديريت بيمارستان، اين مهم به عنوان يك الگوي موفق در كشور معرفي شود.
وي اضافه كرد: راه اندازي بازارچه هاي خيريه براي حمايت از كودكان بيمار سرطاني با بيش از 6 هزار عضو توسط موسسه ساخل خليج فارس انجام مي شود و در اين راستا همراهي همه اداره ها، سازمان ها و مردم نوع دوست را مي طلبد كه در كنار هم بتوانيم خدمات لازم را براي اين دانش آموزان داشته باشيم.
دبستان تنديس ويژه كودكان سرطاني مهرماه 95 با همكاري آموزش و پرورش هرمزگان و موسسه خيريه ساحل خليج فارس در بيمارستان كودكان بندرعباس آغاز بكار كرد.
7195/
خبرنگار: رقيه غلامي زاده ** انتشار دهنده: خليل تنيده
* آگاهي از آخرين اخبار استان در كانال تلگرام ايرنا هرمزگان
* لينك جستجو كانال: irnabandarabas@
*ايميل: irna.hormozgan@yahoo.com
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۶
بندرعباس - ايرنا - مدير كل آموزش و پرورش استان هرمزگان گفت: هم اكنون 220 نفر از دانش آموزان مبتلا به بيماري هاي سخت درمان (صعب العلاج) از جمله سرطان و بيماري هاي خوني در بيمارستان كودكان بندرعباس تحصيل مي كنند.