به گزارش ایرنا محمدكاظم عبدی روز سه شنبه در آیین افتتاح آموزشگاه فنی وحرفه ای گناباد، كمبود اعتبار را از مشكلات مهم این دانشگاه برشمرد و افزود: از مجموع طرحهای مزبور 23 طرح با اعتبار 220 میلیارد ریال، با مشاركت دولت و خیران در كشور در حال اجراست.
وی اضافه كرد: نیكوكاران بخش عمده سهم خود را پرداخت كرده اند ولی دولت و دانشگاه فنی و حرفه ای به دلیل كمبود اعتبار، تاكنون تنها نیمی از سهم خود را پرداخته اند.
وی گفت: با وجود كمبود اعتبار برای اجرای طرحهای عمرانی دانشگاه فنی وحرفه ای، از یك سال گذشته هیچ گونه اعتباری از محل تملك دارایی ها به این بخش اختصاص نیافته است.
رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای خراسان رضوی هم با اشاره به اینكه حدود 70 درصد دانش آموختگان این دانشگاه جذب بازار كار می شوند، خواستار توجه بیشتر مسئولان به اشتغال دانش آموختگان این دانشگاه بخصوص در مقطع دكترا شد.
محسن حداد سبزوار گفت: از مجموع 90 هزار دانش آموخته مقطع دكترای دانشگاه فنی و حرفه ای در كشور، طی یك سال گذشته، برای 23 هزار نفر ایجاد اشتغال شده است.
آموشگاه فنی وحرفه ای گناباد با وسعت یك هزار مترمربع و با صرف اعتبار 6 میلیارد ریال با مشاركت خیران ایجاد شده است.
شهرستان گناباد در فاصله 287 كیلومتری جنوب مشهد واقع است.
خبرنگار:علیرضا حسن زاده/ ** انتشار دهنده: علی اصغر ایزدی
2095/5132
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۹
گناباد - ایرنا- مسئول طرحهای عمرانی دانشگاه فنی وحرفه ای گفت: برای تكمیل طرحهای نیمه تمام این دانشگاه در استانهای مختلف به 2 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.