سنندج - ايرنا - امام جمعه بيجار گفت: وحدت اعتقادي بر اساس قرآن كريم يك اصل و محور مهم است كه اهل تشيع و اهل سنت به آن اعتقاد كامل دارند.

به گزارش ايرنا، حجت الاسلام علي مرادي شامگاه چهارشنبه در آيين گراميداشت سالروز ولادت حضرت پيامبر اعظم(ص) و امام صادق (ع) ضمن بيان برخي وقايع تاريخي از سرنوشت انسان بدون وجود راهنما و هدايت گر راستين افزود: عرب تا قبل از ظهور اسلام و راهنمايي هاي پيامبر اكرم (ص) جاهيلت را به اوج خود رسانده بود.
وي وجود دختر بعنوان ننگ زندگي و زنده به گور كردن آنها را در ميان اعراب قبل از وجود مبارك نبي مكرم اسلام(ص) يكي از نشانه هاي جاهليت برشمرد و اظهار كرد: موارد بسيار كشتن دختران توسط پدر از نمادهاي شقاوت و بدبختي محض بشريت آن زمان است.
رئيس شوراي فرهنگ عمومي بيجار به بيان بخشي از مسايل و اتفاقات زمان ولادت و زندگي پيامبران الهي بويژه حضرت محمد مصطفي (ص) پرداخت و يادآور شد: خداوند متعال اگر بر وجود امري اراده فرمايند، پيامبر خود را حتي در دامن دشمن (حضرت موسي) پرورش مي دهد.
حجت الاسلام مرادي از برخي اقدامات تفرقه افكنانه دشمنان از طريق تشيع انگليسي و تسنن آمريكايي براي درگيري بين جامعه مسلمان بعنوان توطئه اي ديرينه ياد كرد و ادامه داد: اين ترفند دشمن در ميان برخي مسلمانان به تفرقه و جدايي مورد نظر خود رسيده است.
خطيب جمعه بيجار به مهر و محبت، حيا و ادب پيامبر(ص) در ميان خانواده و جامعه، لطف و بخشش كريمانه، تحمل سختي ها و مشكلات زياد از سوي ايشان در راه تبليغ دين خدا اشاره كرد و گفت: وجود مقدس حضرت محمد(ص) محور وحدتي است كه اهل تشيع و اهل سنت را در يك جسم واحد قرار داده است.
وي اضافه كرد: وحدت بين اهل سنت و اهل تشيع بر اساس اعتقاد به قرآن كريم است كه محور همه برنامه ها قرار دارد و خداوند متعال قرآن كريم را ريسماني محكم براي چنگ زدن همه مسلمانان قرار داده اند.
به گزارش ايرنا، از 12 ربيع الاول كه براساس روايات اهل سنت ميلاد پيامبر نور و رحمت است تا 17 ربيع الاول كه اهل تشيع اعتقاد به سالروز ولادت رسول اكرم (ص) دارد با تدبير امام راحل به عنوان هفته وحدت نامگذاري شده است.
اهل تسنن از ابتداي ماه ربيع الاول در مساجد به برگزاري آيين هاي مولودي خواني مي پردازند اين آيين ها از 12 تا 17 ربيع الاول با شور و نشاط بيشتري برگزار مي شود به بطوري كردستان در اين هفته غرق در شادي و نشاط مي شود.
براساس آخرين تقسيمات كشوري در سال 1390 اين استان داراي 10 شهرستان، 29 شهر، 31 بخش، 86 دهستان و 1697 آبادي داراي سكنه و 187 آبادي خالي از سكنه بوده و سنندج، مريوان، بيجار، دهگلان، ديواندره، سروآباد، سقز، قروه، كامياران و بانه شهرستان‌هاي اين استان است
در استان كردستان اكثريت با اهل تسنن است اما جمعيتي از كردهاي شيعه نيز در شهرستان ‌هاي بيجار و قروه زندگي مي‌كنند.
خبرنگار: سيد باقر سبحاني ** انتشار: مجيد سليماني
/9102/7350