شيراز- ايرنا- استاندار فارس گفت:‌زبان سينما زبان تصوير است كه انبوهي از معاني را در خود دارد و با غنايي بي ‌نظير پيام‌هايش را فراخور هر مخاطب انتقال مي‌دهد، تأثيرگذاري سينماي قدرتمند تا حدي است كه آن را پيشاني‌بند فرهنگ يك ملت مي‌نامند.

به گزارش ايرنا اسماعيل تبادار شامگاه چهارشنبه 15آذر در مراسم گشايش مجتمع سينمايي هنرشهر آفتاب شيراز اضافه كرد:‌ افتتاح اين مجموعه گشودن بابي ديگر از ابواب دارالعلم شيراز است و سينما هنري است كه از ديرباز با هنرمندي بزرگاني كه جوهره هنر خويش را در برابر ديد و مشاهده عموم قرار مي‌دادند، ضمن ايجاد فراغت، باب تعامل گشوده است.
استاندار فارس سينما را صنعتي خواند كه پيوندي ناگسستني با فرهنگ و اقتصاد دارد و ماهيت امروز سينما را حاصل سيري تاريخي عنوان كرد.
وي با اشاره به خاصيت اعجاب‌آوري و تفنن‌ بخش سينما ابراز داشت: سينما مي‌تواند به ياري تصاوير و حركات، پيام‌هايي را به مخاطبان انتقال دهد و نيز ابزار مناسبي براي بيان ديدگاه‌ها و انديشه‌هاي سياسي، اجتماعي و حتي اقتصادي هر كشور باشد.
استاندار فارس بيان كرد: هنر و اثر هنري به دليل داشتن مفاهيم ضمني و تفكر آزادانه، بهترين اقليم براي هر هنرمند به‌شمار مي‌رود و در اين ميان، سينما بيشترين ارتباط را با فرهنگ عمومي دارد.
تبادار، سينما را هنر ديدن خواند و آن را از عناصر فرهنگ‌ سازي دانست كه وسيله‌اي براي نمايش فرهنگ‌ها و انديشه‌هايي است كه نمي‌توان با زبان روزمره بيان كرد، سينما تريبوني فراملي براي نمايش فرهنگ و برجستگي‌هاي خاص و بارز هر ملتي است كه با همه اركان جامعه تعامل دارد.
وي با بيان اينكه مجتمع‌هاي سينمايي و كانون‌هاي فرهنگي، افراد مختلف را از فرهنگ‌هاي متفاوت در يك فضا گرد هم مي‌آورد و در انتقال آموزه‌هاي مثبت و سالم نقش‌آفريني مي‌كند، گفت:مي‌توان با استفاده از اين رسانه، ظرفيت فرهنگي‌، هنري و آييني ايران را به جهان شناساند.
مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي فارس نيز در آيين گشايش مجموعه‌ سينمايي هنرشهر آفتاب شيراز، با طرح اين پرسش كه آيا سينما همان‌گونه كه روزي متولد شده است، روزي خواهد مرد، بيان داشت: در آستانه صدسالگي سينما بايد گفت انسان براي احياي خويش و ماندگاري روح و جسمش تلاش‌هاي بسيار كرده است كه توجه به هنر و صنعت سينما يكي از آن‌هاست.
بهزاد مريدي گفت:‌ سينما از آن دولت نيست و نبايد باشد، دولتي ‌بودن سينما خسراني براي دموكراسي و مرگ زودرس آن است اگر اين صنعت عظيم امروز نفس مي‌كشد، از آن روست كه دولت دانست چنين خطايي نكند؛ نه توليد كند و نه اكران.
او با اشاره به اينكه مردم فضايي را برنمي‌تابند كه متعلق به يك نگاه خاص و يك نگرش خاص است، گفت: اينكه نيمي از سينماهاي ايران در دست نهادي باشد كه اگر بخواهد فيلم‌ها را اكران مي‌كند و چنانچه نخواهد نمي‌كند، آسيبي براي سينماست.
مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي فارس رمز مانايي سينما را در گرو واگذاري آن به مردم دانست و ابراز اميدواري كرد، بالندگي اين هنر و صنعت به‌ صورت كامل، در گرو مردم و خواست آن‌ها باشد.
مجتمع فرهنگي هنر‌شهر آفتاب،‌ واقع در مجتمع خليج فارس،‌ ورودي شهر صدرا، به همت بخش خصوصي و با حضور مسئولان و هنرمندان و فرهنگ‌وران گشايش يافت.
اين مجموعه با هشت سالن، 1500 صندلي به ظرفيت سينمايي شيراز افزوده است و داراي سالن‌هاي عمومي، سينماتِك، سالن كودكان و نوجوانان، سالن 3D، سالن سينماي هنري و چندمنظوره، كتابفروشي، كافه ‌كتاب و نگارخانه است و پس از پرديس سينمايي گلستان، دومين پرديس سينمايي شيراز به‌شمار مي‌رود.
خبرنگار:‌سميرا متين نژاد ** انتشار دهنده:‌غلامرضا مالك زاده
1876