كرج - ايرنا- رئيس ستاد اقامه نماز كشور گفت: بيشتر محتواهاي آموزشي كه در كتاب‌هاي درسي آمده است براي دانش آموزان كشور جنبه كاربردي ندارد چون به دانش آموز مهارت زندگي كردن ياد نمي دهد.

به گزارش ايرنا، حجت الاسلام والمسلمين محسن قرائتي روز دوشنبه در دومين اجلاس نماز آموزش و پرورش استان البرز كه در كانون امام علي (ع) كرج برگزار شد،افزود: دين بايد جزئي از زندگي باشد نه اينكه ازبيرون تزريق شود لذا در همه عبادات از جمله نماز بايد خلوص داشته باشيم.
وي با اشاره به اينكه بايد در مدرسه و خانه به سوالات دانش آموزان در حوزه دين با دقت ، زبان ساده و تحقيق پاسخ داده شود، اظهار كرد: دانش آموزان بيشتر از يادگيري فرمول و يا اطلاعات غير مفيد ديگري كه در كتاب هاي درسي وجود دارد به آموختن مهارت هاي زندگي براي آينده زندگي فردي و اجتماعي نياز دارند.
وي بيان كرد: افتخار جمهوري اسلامي اين است كه ديپلم نمازخوان تربيت مي‌كند و گرنه ديپلم تارك الصلاه در ساير كشور‌ها نيز تربيت مي‌شوند.
رئيس ستاد اقامه نماز كشور با بيان اينكه در كشور بايد شماره تلفن شبانه روزي پاسخگويي به سوالات ديني فعال شود ،ادامه داد: بايد در هر قسمتي كه دشمن روي آن حساس است سرمايه گذاري كنيم تا فرزندانمان با شبهات ديني آگاهانه برخورد كنند و با تحقيق و پرسش به پاسخ سوالات ديني خود برسند.
قرائتي ياد آور شد: براي گسترش فرهنگ ديني در جامعه نبايد منتظر امكانات بنشينيم زيرا از حداقل امكانات هم مي توان براي آگاه سازي افراد جامعه به ويژه در آموزش و پرورش كه نقش مهمي در آموزش دارد ، استفاده كرد.
وي ضمن قدرداني از عملكرد آموزش و پرورش در زمينه نماز، خاطرنشان كرد: هرچند كوشش‌هاي چشمگيري در اين خصوص صورت گرفته، ولي كافي نيست و بايد اين فعاليت‌ها گسترش يابد.
وي تصريح كرد: والدين بايد روي دين بچه‌ها حساس باشند كه اگر فرزندانشان ديندار تربيت شوند از آسيب‌هاي اجتماعي مصون خواهند بود كه بهترين منبع براي اين موضوع مطالعه كتاب هاي منتشر شده در حوزه نماز است.
وي اضافه كرد: با تربيت ديني است كه شخصيت هاي مبارز ،مردمي و ايثارگر در راه انقلاب و دين همانند شهيدان نواب صفوي، رجايي و محسن حججي در جامعه رشد پيدا مي كنند.
قرائتي خاطر نشان كرد: بايد از كودكي در خانه و سپس در مدرسه دانش آموزان با فريضه نماز آشنا شوند و در البرز نيز بايد جلسه هاي فلسفه نماز برگزار و تقويت شود.
وي به لزوم سواد قرآني در جامعه پرداخت و اظهار كرد: توصيه هاي اين كتاب آسماني نقش مهمي در كيفيت زندگي ما دارد .
وي تاكيد كرد: معلمان در مدارس بايد در دانش آموزان تشنگي آموختن ديني ايجاد كنند و از نعمت هايي كه خداوند به ما مثل اعضاي بدن، سياسي و ... داده را به زبان ساده براي آنان تشريح كنند.
در اين همايش 400 نفر از مديران ، معاونان و مربيان پرورشي مدارس البرز شركت كردند.
استان البرز بيش از 455 هزار دانش آموز و 24 هزار معلم دارد.
2819 / 6155 خبرنگار: مهين مالمير**انتشار دهنده: محمد عزيزپور