امیر دریا دار حسین خانزادی روز دوشنبه در آئین بهره برداری رسمی از فرودگاه هفتم آذر جاسك افزود: این بهره برداری با اشتراك گذاری امكانات منطقه دوم ولایت نیروی دریایی ارتش میسر شد تا ابعاد جدیدی از خدمات نیروی دریایی ارتش در این منطقه صورت گیرد.
وی ادامه داد: با راه اندازی فرودگاه در منطقه های كمتر برخوردار، این منطقه ها به امكانات ملی دسترسی پیدا می كنند تا قدم مهمی در جهت محرومیت زدایی برداشته شود.
وی تصریح كرد: حمل و نقل هوایی علاوه بر ظرفیت های ملی موجب توسعه منطقه های مختلف نیز می شود و امروز حمل و نقل به عنوان یكی از بخش های جدایی ناپذیر برای توسعه مناطق كمتر برخوردار مطرح است.
معاون مهندسی و پدافند غیرعامل نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی نیز در این آئین گفت: پس از مرمت و بازسازی، طول باند فرودگاه نیز از هزار و 800 متر به 2 هزار و 540 مترافزایش یافته و قابل نشست و برخاست برای هواپیماهای نظامی و غیر نظامی است.
امیر دریا دار حسن جعفری افزود: برای افزایش توان و بهره برداری بهینه توسعه فرودگاه، برج كنترل و ایستگاه مخازن سوخت برای فرودگاه ساخت شده و ترمینال آن توسعه یافته است.
وی ادامه داد: هواپیماهای كلاس فوكر 100 و MD با ظرفیت جابجایی 100 تا 120 مسافر می توانند از فرودگاه شهدای هفتم آذر جاسك پرواز كنند.
وی با بیان این كه فرودگاه یكی از مهم ترین عوامل زیرساختی در آبادانی هر منطقه است، گفت: با توسعه فرودگاه جاسك گامی بلند در راستای اجرایی شدن تدابیر و رهنمودهای فرماندهی معظم كل قوا در لزوم آباد سازی و توسعه سواحل مكران برداشته می شود.
در مراسم فعالیت رسمی فرودگاه شهدای هفتم آذر جاسك علاوه بر فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ، استاندار هرمزگان و جمعی از مسئولان كشوری و لشكری و استانی حضور داشتند.
7191/6048/7408
خبرنگار : حسن آتش زبان * انتشار : محمد جهانگیریان
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۹
بندرعباس - ایرنا- فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: راه اندازی فرودگاه هفتم آذر جاسك نقطه عطف توسعه شرق هرمزگان است.