همدان- ايرنا- رئيس كميسيون اقتصاد، سرمايه گذاري و گردشگري شوراي اسلامي شهر همدان تاكيد كرد: نبايد ارزش و قدمت تاريخي بازار و كاروانسراهاي قديمي اين شهر در صنعت گردشگري منطقه ناديده گرفته شود.

مريم روان بخش روز سه شنبه در بازديد از سرا و كاروانسراهاي شهر همدان اظهار كرد: اتاق هاي فكر متعددي در استان همدان براي رونق صنعت گردشگري تشكيل شده اما خروجي لازم در خصوص تصميم گيري موثر در راستاي بهره مندي از جاذبه هاي ديدني بافت قديمي و زيباي بازار همدان صورت نگرفته است.
وي با تاكيد بر احيا و حفظ بافت هاي تاريخي و فرهنگي همدان افزود: در بخش گردشگري قبل از اينكه به تبليغات و فرهنگ سازي بپردازيم، ابتدا بايد در تدوين برنامه اصولي و سازماندهي حوزه هاي مختلف گردشگري در راستاي رونق اين صنعت مهم اقدام شود.
روان بخش بيان كرد: همدان داراي ظرفيت هاي بالاي گردشگري در حوزه تاريخي، تمدن و فرهنگي است كه بايد از اين ظرفيت هاي مهم در جهت رونق اين صنعت بهره گرفت.
وي ادامه داد: همچنين بايد توجه داشت كه گردشگران خارجي به دنبال پاساژگردي و مكان هاي لوكس و مدرن امروزي نيستند بلكه مي خواهند تاريخ، تمدن و بافت قديمي هر منطقه را تماشا و پيرامون آن اطلاع كسب كنند.
رئيس كميسيون اقتصاد، سرمايه گذاري و گردشگري شوراي اسلامي شهر همدان گفت: هنوز در زيرساخت هاي صنعت گردشگري با مشكلاتي مواجه هستيم كه نمونه آن برخورداري از پاركينگ عمومي است كه شورا و شهرداري بايد در اين زمينه برنامه ريزي و اقدام كنند.
وي اضافه كرد: همچنين در احياي بافت هاي تاريخي و فرهنگي نيازمند همت و تعامل همگاني دستگاه هاي اجرايي استان از جمله ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، استانداري و ساير نهادهاي مرتبط هستيم.
وي با اشاره به اينكه زمان ماندگاري گردشگر در همدان حدود 2 روز است، خواستار تامين زيرساخت هاي لازم براي افزايش اقامت مسافران در اين شهر شد.
روان بخش همچنين افزود: با توجه به اينكه اقتصاد شهر همدان بر مبناي گردشگري تعريف شده است، بايد به سمت احياي بافت هاي سنتي شهر پيش برويم و از اين ظرفيت براي رونق صنعت گردشگري بهره بگيريم.
در استان همدان 180 كاروانسرا وجود دارد كه بيشتر آنها در بازار قديمي شهر همدان واقع شده اند.
7520/2090
خبرنگار: ميثم ناصرنژاد** انتشار دهنده: سعيد زارع كندجاني