به گزارش ایرنا، بهرام سبحانی روز سه شنبه در بازدید خبرنگاران رسانه های كشور از فولاد مباركه افزود: روند افزایش تولید در این مجتمع صنعتی از سال 70 تاكنون همچنان صعودی بوده است.
وی رشد تولید محصولات فولاد مباركه در سال جاری نسبت به سال گذشته را 14 درصد اعلام كرد.
سبحانی گفت: ظرفیت تولید مجموعه فولاد مباركه در حال حاضر 10 میلیون و 300 هزار تُن است كه با راه اندازی فولادسپید دشت و توسعه فولاد هرمزگان به بیش از 13 میلیون تن خواهد رسید.
وی با بیان اینكه ظرفیت تولید محصولات مجموعه فولاد مباركه تا سال 1404 به 25 میلیون تُن می رسد، افزود: برنامه جامع و مشخصی برای افزایش تولید و رسیدن از رقم 13 میلیون تُن به 25 میلیون تُن وجود دارد.
مدیرعامل فولاد مباركه گفت: توزیع محصولات این مجتمع برای پاسخ به نیاز داخلی در هشت ماهه سالجاری 32 درصد بیش از توزیع سال 95 بود.
وی اظهار كرد: 84 درصد از محصولات این شركت در هشت ماهه سالجاری به داخل كشور و 16 درصد به صادرات اختصاص پیدا كرد.
سبحانی اضافه كرد: حدود 2 هزار و 800 شركت بالادستی با مجتمع فولاد مباركه همكاری دارند.
وی افزود: حدود یكهزار كارخانه بصورت مستقیم و حدود سه هزار شركت بصورت غیرمستقیم از محصولات فولاد مباركه استفاده می كنند.
وی گفت: سه مجموعه بزرگ فولادسازی كشور به نام های مجتمع فولاد مباركه، فولاد سبا و فولاد هرمزگان، زیرمجموعه این شركت محسوب می شوند.
سبحانی گفت: در مجتمع فولاد مباركه 14 هزار و 250 نفر، در فولاد صبا یكهزار و 300 نفر و در هرمزگان یك هزار و 673 نفر اشتغال مستقیم وجود دارد.
سبحانی بااشاره به اینكه 44 درصد از تولیدات فولاد مباركه در هشت ماه امسال به خاور دور صادر شد، افزود: 38 درصد از محصولات فولاد مباركه در هشت ماهه سالجاری به خاورمیانه، 15 درصد به كشورهای اروپایی و 3 درصد هم به آفریقا صادر شد.
وی با بیان اینكه هر سال تعداد زیادی پروژه در فولاد مباركه افتتاح می شود، گفت: بطور میانگین هر سه ماه یكبار یك پروژه در این مجتمع افتتاح می شود.
سبحانی با بیان اینكه در چهار سال گذشته حدود 6 هزار میلیارد تومان در این مجموعه سرمایه گذاری شده است، گفت: بیشترین میزان سرمایه گذاری به ترتیب در فولاد سنگان، توسعه فولاد سبا، خرید سهام شركت سرمایه گذاری ورق خودرو و شركت فولاد سنگ سرمایه گذاری شده است.
وی افزود: فولاد مباركه برای سرمایه گذاری در این پروژه ها از تسهیلات داخلی و خارجی استفاده نكرده و تنها از طریق منافع و صرفه جویی داخلی، این سرمایه گذاری ها را انجام داده است.
سبحانی با اشاره به اینكه بیش از 2 هزار و 250 میلیارد تومان از محل بومی سازی قطعات و تجهیزات در فولاد مباركه صرفه جویی شده است، گفت: روند رو به رشد بومی سازی تجهیزات و قطعات در این مجتمع در چهار سال گذشته حدود 53 درصد رشد پیدا كرده و بومی سازی تجهیزات در این مدت 114 درصد رشد یافته است.
تور صنعتی بازدید خبرنگاران اقتصادی رسانه های كشور از شركت فولاد مباركه اصفهان روز سه شنبه با حضور رییس مركز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت صنعت، معدن و تجارت و جمعی از خبرنگاران اقتصادی رسانه های كشور برگزار شد.
خبرنگاران در این بازدید با حضور در خطوط تولید و نواحی مختلف بویژه واحد ریخته گری و نورد گرم و سرد از نزدیك با روند تولید در این شركت آشنا شدند.
فولاد مباركه بزرگترین مجتمع صنعتی كشور و بزرگترین تولیدكننده فولاد تخت در خاورمیانه است.
این مجتمع فولادی با سهم بیش از 50 درصدی در تولید فولاد كشور دارای ارزش فعلی 200 هزار میلیارد ریال است.
شركت فولاد مباركه با داشتن حدود 12 میلیون تُن ظرفیت آهن اسفنجی، بزرگترین تولیدكننده آهن اسفنجی در جهان محسوب می شود.
ت 7150 /6027
خبرنگار: علی نعمانی* انتشار: شكراللهی
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۵
اصفهان- ایرنا- مدیرعامل فولاد مباركه اصفهان گفت: تولید محصولات این مجتمع صنعتی در پنج سال گذشته 30 درصد رشد داشت.