به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالقدیر كریمی روز چهارشنبه درجلسه كارگروه تخصصی فرهنگی و اجتماعی این شهرستان گفت: تدوین مدل شادی و نشاط برای پر كردن اوقات فراغت نسل جوان بایستی توسط كارشناسان و دانشگاهیان و متناسب با شرایط فرهنگی جامعه و این منطقه باشد.
وی با اذعان به تعدد آسیب های اجتماعی در بخش های مختلف و در اماكن عمومی و برخی واحدهای صنفی، برلزوم فعال شدن كمیسیون نظارت بر بازار در این حوزه تاكید كرد.
كریمی اضافه كرد: وجود آسیب های اجتماعی یك واقعیت تلخ بوده و همه ادارات و نهادهای دولتی بویژه درحوزه فرهنگی، دانشگاه ها، علما و روحانیون و معتمدان باید در جهت مقابله و پیشگیری از آن احساس مسئولیت كنند.
وی با گلایه از برخی موازی كارها توسط دستگاه های اداری و فرهنگی در انجام وظایف محوله، تصریح كرد: این موازی كارها تنها اتلاف وقت و هزینه است و دستگاه ها بایستی با همكاری و هماهنگی یكدیگر و البته با حفظ شان و جایگاه، تلاش بیشتر و هدفمند درمقابله با آسیب ها و پیشگیری از آن انجام دهند.
فرماندار ویژه گنبدكاووس همچنین باتاكید برضرورت بهره گیری از ظرفیت های قانونی و صنفی در برخورد با اماكنی كه در ترویج و اشاعه مفاسد اخلاقی نقش دارند، گفت: نظارت و مراقبت بیشتر بر واحدهای صنفی مانند كافی شاپ ها، تالارهای پذیرایی، رستوران ها و تفرجگاه ها ضروری است و دراین حوزه باید كمیسیون نظارت بر بازار فعال تر شود.
به گزارش ایرنا، رییس پلیس امنیت اخلاقی انتظامی گنبدكاووس نیز دراین جلسه با اشاره به وجود برخی ناهنجاری ها در واحدهای صنفی، گفت: متاسفانه بسیاری از این واحدها از جمله كافی شاپ ها، شئونات اسلامی را رعایت نمی كنند.
سرهنگ علی صادقی با اشاره به برخی اقدامات غیرقانونی اینگونه واحدها افزود: باوجود اینكه تذكرات و برخوردهای لازم با این واحدها ازسوی انتظامی انجام می شود اما همكاری دیگر ادارات و نهادها در ساماندهی وضعیت موجود ضروری است.
به گزارش ایرنا، در این جلسه دو تن از كارشناسان دینی و یك كارشناس علوم اجتماعی نیز درسخنانی راهكار كاهش آسیب های اجتماعی را آموزش، نظارت و فراهم كردن امكانات مورد نیاز نسل جوان بیان كردند.
شهرستان گنبدكاووس با 350 هزار نفر جمعیت درشرق استان گلستان واقع است.
/3039/1648
خبرنگار: علی لكزانوری ** انتشار: پری سالارنیا
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۰
گنبدكاووس - ایرنا - معاون استاندار گلستان و فرماندار ویژه گنبدكاووس معتقد است كه برای پیشگیری و كاهش آسیب های اجتماعی بویژه درحوزه رفتاری، جامعه نیاز به تدوین مدل شادی و نشاط دارد.