اراك - ايرنا - دبير شوراي تاليف كتب درسي و رئيس اتحاديه انجمن هاي دبيران ادبيات كشور گفت: 300 مقاله علمي و پژوهشي از استاد ميرجلال الدين كزازي در محافل مختلف علمي كشور ارايه شده است.

علي اكبر كمالي نهاد روز يكشنبه در آيين نكوداشت نيم قرن تلاش علمي استاد ميرجلال الدين كزازي افزود: اين مقاله ها در حوزه هاي مختلف ادبيات فارسي با رويكرد علمي و پژوهشي كشور ارايه شده است.
وي ادامه داد: منش اخلاقي و غناي علمي و ادبي دكتر مير جلال الدين كزازي، وي را به يكي از چهره هاي ماندگار ايران تبديل كرده است.
رئيس اتحاديه انجمن هاي دبيران ادبيات كشور گفت: استاد كزازي به زبان فرانسه، انگليسي، آلماني و اسپانيا تسلط كامل دارند و كتاب هايي را از اين زبان ها به زبان فارسي ترجمه كرده اند.
چهره ماندگار ادبيات كشور و استاد دانشگاه علامه طباطبايي نيز در اين آيين گفت: من در آثار خود تلاش كرده ام گوشه هايي از كشور را به مخاطبان معرفي كنم زيرا هر كس در هر گوشه از جهان، شايستگي هاي ايران را به درستي بشناسد به ناچار به آداب و سنن اين ديار دلبسته مي شود.
دكتر ميرجلال الدين گزازي افزود: برگزاري آيين هاي تاريخي، علمي و ايران شناسي، ضمن الگو سازي براي نسل جوان نشان از زيبايي پرستي، علاقه و دلبستگي به ايران و نخبگان كشور است.
رئيس امور پرديس هاي دانشگاه فرهنگيان استان مركزي نيز در اين آيين گفت: برگزاري آيين تجليل و معرفي نخبگان و پژوهشگران در استان نقش مهمي در آشنايي هرچه بيشتر جامعه و به خصوص نسل جوان با منش و سبك زندگي اين افراد دارد.
دكتر سعيد فخاري افزود: دكتر كزازي از اساتيد برجسته حوزه ادب پارسي به شمار مي رود كه آثار گرانبها و ارزشمندي در اين حوزه به يادگار گذاشته اند.
وي تربيت، روش تدريس و كلاس داري را از جمله وظايف دانشگاه فرهنگيان استان مركزي عنوان كرد گفت: اين همايش در راستاي سند تحول آموزش و پرورش، استفاده از تجربيات و دانش نخبگان براي تربيت نسل جوان و معلمان برگزار شده است.
ميرجلال‌الدين كَزّازي استادِ دانشگاه، نويسنده، مترجم، شاهنامه ‌پژوه و پژوهشگرِ برجستهٔ ايراني در زبان و ادبِ فارسي است.
وي از چهره‌هاي ماندگار فرهنگ و ادبِ ايران در پنجمين همايشِ چهره‌هاي ماندگار در سالِ 1384 است.
1955/3075/خبرنگار:مهدي عظيمي *** انتشاردهنده: حسين مهدي زاده