تهران - ايرنا - وزير علوم، تحقيقات و فناوري، با بيان اينكه «ايده ‌ها و طرح‌ هاي فناورانه راهگشاي توسعه همه جانبه در كشور» است، گفت: لازمه دستيابي به توسعه، كارآفريني و اشتغال، تجاري‌ سازي دستاوردهاي علمي محققان و نوآوران، اعتماد به آنها و ايجاد فرصت و حمايت از اين مجموعه توانمند علمي است.

به گزارش روز يكشنبه ايرنا از وزارت علوم، دكتر غلامي روز يكشنبه در آيين اختتاميه هجدهمين نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي، فناوري و فن‌بازار، ضمن تبريك موفقيت‌ هايي كه در اين هفته نصيب پژوهشگران، فناوران و صاحبان ايده شده است، اظهار داشت: سير تحول در حوزه پژوهش و فناوري در كشورمان بسيار اميدواركننده است، به طوري كه شاهد يك حركت نو به لحاظ سابقه تاريخي جوان كشورمان، اما پرشتاب در عرصه دستاوردهاي پژوهشي هستيم.
وي افزود: نقطه عطف فعاليت‌ هاي علمي و پژوهشي در كشور، سبب شده در يك سير طولاني از حوزه آموزش‌ محور بودن دانشگاه‌ ها به سمت دانشگاه‌ هاي آموزش و پژوهش‌ محور و ورود به نسل سوم دانشگاه‌ها حركت كنيم.
وزير علوم با بيان اينكه حاصل دستاوردهاي پژوهشي فناوران و دانشجويان قابل تبديل به فناوري و ثروت شده است، خاطرنشان كرد: اين حركت جزء اهداف و برنامه‌ هاي سال ‌هاي گذشته بوده و براساس اسناد قانوني و وظايفي كه براي وزارت علوم، ترسيم‌شده، دست‌يابي به دانشگاه نسل چهارم نيز قابل دست‌يافتن است.
غلامي، رونمايي از نزديك به 70 طرح پژوهشي و فناورانه در هجدهمين نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي، فناوري و فن‌بازار امسال را اقدامي ارزشمند دانست و گفت: افزايش ارقام قراردادهايي كه در هفته پژوهش و فناوري امسال براي ارتباط بين تجاري‌سازي و نوآوري صورت گرفته، افق‌هاي اميدواركننده‌اي را پيش‌روي پژوهشگران، فناوران و صاحبان ايده و فكر بويژه نسل جوان كشور مي‌گشايد.
وي با تاكيد بر اينكه بايد نقاط قوت اين‌گونه نمايشگاه ها و دستاوردها را در عرصه نگاه اميدوارانه مردم و بخصوص مسئولان در بخش‌ هاي مختلف قرار دهيم، افزود: نگاه اميدوارانه به مراكز و مجموعه ‌هاي علمي، آموزشي و پژوهشي كشور بايد خيلي جدي گرفته شود و مسئولان نيز به نهادهاي علمي اعتماد كنند و حمايت بيشتري از دستاوردهاي آنها صورت گيرد.
غلامي، حمايت بيشتر مسئولان، برنامه ‌ريزان و دستگاه‌ هاي مرتبط از روند رو به رشد پژوهش و فناوري كشور را خواستار شد تا جمهوري اسلامي ايران بتواند حضور و حركت مستمري در جهت ورود محصولات فناورانه به سوي بازارهاي ملي و جهاني داشته باشد.
آيين گشايش هفته پژوهش و فناوري سال 1396 با حضور دكتر منصور غلامي وزير علوم، تحقيقات و فناوري، دكتر سورنا ستاري، معاون علمي و فناوري رياست جمهوري، معاونان و مديران ارشد وزارت علوم، برخي از روساي دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، پارك‌هاي علم و فناوري و مراكز رشد كشور، پژوهشگران و صاحبان ايده در محل نمايشگاه هاي بين المللي تهران از 22 آذرماه آغاز به كار كرد.
آيين هفته پژوهش و فناوري با شعار 'پژوهش تقاضا محور و تجاري سازي فناوري؛ زيربناي توليد و اشتغال' برگزار مي‌شود. برگزاري هجدهمين نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي فناوري و فن بازار از مهم‌ترين محورهاي هفته پژوهش و فناوري امسال است كه با شركت گسترده شركت‌هاي دانش‌بنيان، پارك‌هاي علم و فناوري، مراكز رشد و شركت‌هاي ايده‌پرداز و خلاق و ارائه محصولات جديد و فناور تا تاريخ 26 آذرماه دائر شده است.
آيين گشايش هفته پژوهش و فناوري سال 1396 با حضور دكتر منصور غلامي وزير علوم، تحقيقات و فناوري، دكتر سورنا ستاري، معاون علمي و فناوري رياست جمهوري، معاونان و مديران ارشد وزارت علوم، برخي از روساي دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، پارك‌هاي علم و فناوري و مراكز رشد كشور، پژوهشگران و صاحبان ايده در محل نمايشگاه هاي بين المللي تهران از 22 آذرماه آغاز به كار كرد.
آيين هفته پژوهش و فناوري با شعار 'پژوهش تقاضا محور و تجاري سازي فناوري؛ زيربناي توليد و اشتغال' برگزار شد. برگزاري هجدهمين نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي فناوري و فن بازار از مهم‌ترين محورهاي هفته پژوهش و فناوري امسال است كه با شركت گسترده شركت‌هاي دانش‌بنيان، پارك‌هاي علم و فناوري، مراكز رشد و شركت‌هاي ايده‌پرداز و خلاق و ارائه محصولات جديد و فناور تا تاريخ 26 آذرماه دائر شد.
علمي ** 1201 ** 1440
تنظيم كننده: عبدالكريم جبارپور** انتشار: گلشن