به گزارش شامگاه یكشنبه ایرنا' احمد محمودی در نشست شورای آموزش و پرورش جغین رودان، كاهش جمعیت دانش آموزی در این بخش را یكی از مهمترین مشكلات فراروی نظام تعلیم و تربیت در این شهرستان عنوان كرد.
وی افزود: با توجه به اشتغال اولیای دانش آموزان به كشاورزی و مهاجرت موقت آنها به شهرستان های همجوار، جمعیت دانش آموزان این بخش بطور قابل توجهی كاهش می یابد كه این امر مشكلاتی را برای شهرستان به دنبال داشته و خواهد داشت.
محمودی اشتغال پایدار را زمینه ساز حفظ وماندگاری جمعیت در مناطق روستایی و مهاجرت معكوس به روستاها برشمرد و خاطر نشان كرد: افزایش خدمات رفاهی، ایجاد اشتغال پایدار و تقویت بنیه اقتصادی خانوارهای روستایی علاوه بر اینكه پیش درآمد توسعه زیرساختی و عمرانی در این مناطق می شود، محركی برای حفظ جمعیت روستاها، رشد، پیشرفت و آبادانی این مناطق است.
وی در ادامه از وجود 11 مدرسه تخریبی در بخش جغین خبر داد و با بیان اینكه براساس قانون، ساخت فضای آموزشی، بازسازی مدارس فرسوده و مقاوم سازی فضای آموزشی نیازمند صدور سند مالكیت بنای آموزشی به نام دولت و آموزش و پرورش است، بر لزوم انجام هر چه سریع تر مراحل قانونی جهت آغاز عملیات اجرایی این فضاهای آموزشی تاكید كرد.
طرح ایمن سازی مدارس حاشیه جاده ها و محورهای پر تردد، تجهیز مدارس به امكانات آزمایشگاهی و كارگاهی، توجه ویژه به ایجاد و تقویت خدمات رفاهی برای ماندگاری آموزگاران و معلمان، ساخت خانه معلم در بخش جغین و تلاش و پیگیری جهت بهبود وضعیت سواد آموزی در شهرستان از دیگر مواردی بود كه رییس شورای آموزش و پرورش رودان به آن اشاره كرد.
در این نشست مشكلات آب و برق مدارس بخش جغین شامل مشكل افت ولتاژ برق، بدهی های معوقه آب و برق مطرح، بررسی و پیگیری و تصمیمات لازم اتخاذ شد.
شهرستان رودان با بیش از 124 هزار نفر جمعیت در 90 كیلومتری شرق شهرستان بندرعباس، مركز استان هرمزگان واقع شده است.
بخش جغین با جمعیتی افزون بر 15 هزار نفر در 50 كیلومتری شمال شرق شهر رودان، مركز شهرستان رودان قرار دارد.
7196 / 6048
خبرنگار: طیبه رحیمی ** انتشار : خلیل تنیده
* آگاهی از آخرین اخبار استان در كانال تلگرام ایرنا هرمزگان
* لینك جستجو كانال: irnabandarabas@
*ایمیل: irna.hormozgan@yahoo.com
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۸
بندرعباس- ایرنا- رییس شورای آموزش و پرورش رودان، با بیان اینكه كاهش مهاجرت از روستاهای این شهرستان نیازمند افزایش خدمات رفاهی است، مهاجرت سرمایه های انسانی و نخبگان رودان به سایر مناطق را معضلی جدی در پیشرفت و توسعه علمی این شهرستان دانست.