پكن- ايرنا- تازه ترين آمار رسمي در چين نشان مي دهد كه ارزش بازار شبكه جهاني اينترنت و فضاي سايبري در اين كشور در سال 2017 ميلادي به 7 ميليارد دلار رسيده است.

به گزارش روز چهارشنبه ايرنا از آكادمي فن آوري ارتباطات و اطلاع رساني چين، اين رقم نشان مي دهد كه ارزش بازار در مقايسه با سال 2016 ميلادي نزديك به 33 درصد رشد داشته است.
خبرگزاري شينهوا هم به نقل از اين آكادمي آورده كه در سال گذشته ميلادي ميزان رشد نزديك به 22 درصد بود و اين نشان مي دهد سرمايه گذاري هاي بيشتر در اينترنت باعث بالا رفتن ارزش بازار آن شده است.
نوآوري در فن آوري هاي اينترنتي و سايبري ، ايجاد مراكز تحقيقاتي ، توسعه سامانه هاي ارتباطي ، پرتاب ماهواره هاي بيشتر ارتباطاتي و توليدات و خدمات بيشتر موجب شده است تا شرايط بازار اينترنت و فضاي سايبري چين در سال 2017 ميلادي به مراتب بهتر شود.
چين همزمان با اين تحولات اعلام كرده است با افزايش تدابيري براي تقويت امنيت اينترنتي قصد دارد با فعاليت هاي مخرب جاسوسي و حملات سايبري نيز مقابله كند.
گزارش حاكي است چين درصدد ايجاد يك كميسيون ويژه است كه اصلي ترين وظيفه اش نظارت بر كليه توليدات و سخت افزارهاي اينترنتي است اين كميسيون بايد اطمينان حاصل كند كه تمامي توليدات و سخت افزارهاي مذكور داراي ايمني بالايي هستند و نيروهاي بيگانه قدرت نفوذ به آنها ندارند.
اداره فضاي سايبري در تارنماي خود از تقويت ايمني اينترنتي خبر داده و افزوده است بايد مشخصا اجازه حملات سايبري به بيگانگان داده نشود و كسي نتواند اطلاعات مشتركان را هك كند.
از اين پس تمامي بخش هاي دولتي و ادارات قوه مجريه فقط حق خريد آن دسته از توليدات سخت افزاري را دارند كه كميته ارزيابي مذكور، آنها را تاييد كرده باشد همچنين به تمامي مراكزي كه فعاليت هاي آنها با امنيت ملي كشور پيوند خورده ، گفته شده است حق تهيه سخت افزارهايي خارج از اين مقررات را ندارند و اين كميسيون بايد آنها را تاييد كند.
'شي جين پينگ' رييس جمهوري خلق چين گروه پيشرو مركز فعاليت هاي سايبري چين را در سال 2014 ميلادي ايجاد كرد و رياست آن را برعهده دارد و در تلاش است تا شبكه سايبري توليدي چين در سراسر كشور شكل بگيرد.
در مقررات ديگري نيز كه دولت چين تصويب كرده است تمامي ساختارهاي زيربنايي اطلاع رساني حساس و مهم كشور، بايد كليه اطلاعات و داده هاي خود را فقط در داخل چين ذخيره كنند.
اداره فضاي سايبري و موسسه تحقيقات اطلاع رساني چين در بيانيه هايي اعلام كرده اند كه اين تدابير مشكلي براي كاربران ايجاد نخواهد كرد.
اقتصاد ديجيتال چين در سال 2016 به 22/58 تريليارد يوان (4/3 تريليارد دلار) رسيد كه در جايگاه دوم جهان قرار گرفت و حدود 30/3 درصد از توليد ناخالص داخلي چين را به خود اختصاص مي دهد.
22 درصد از توليد ناخالص داخلي فعلي جهان به اقتصاد ديجيتال مربوط است كه دربرگيرنده روش ها و سرمايه است.
تا ژوئن 2017 تعداد كاربران اينترنت در سراسر جهان به 3/89 ميليارد نفر رسيد كه 751 ميليون آن ها از كشور چين هستند.
حوزه هاي مهم توسعه اينترنت از جمله زيرساخت اطلاعات در چين و ساير كشورها، فناوري اطلاعات آنلاين، امنيت آنلاين، اقتصاد ديجيتال و ... است.
آساق**231**1904**