به گزارش خبرنگارایرنا، علی اصغر یوسف نژاد روز پنجشنبه در نخستین كمیسیون روسای فرهنگی و اجتماعی شوراهای اسلامی شهرهای مازندران افزود: در حالی كشور با مشكل فرهنگی و اجتماعی مواجه است كه تمام دستگاه ها جدای از دستگاه های صرف فرهنگی نقش مجزا در حوزه فرهنگ دارند.
وی میزان بودجه فرهنگی كشور را در سال حدود 60 هزار میلیارد ریال اعلام كرد و گفت : این درحالیست كه اعتبارعمرانی كشور درسال حدود 120 هزارمیلیارد ریال است و نسبت بودجه فرهنگی به عمرانی نشان می دهد كه معضل فرهنگی فعلی كشور اعتبار مالی نیست.
یوسف نژاد گفت كه برای تاثیرگذاری حوزه فرهنگ در سطح كشور نیاز به سیاستگذاری منسجم داریم كه تمام دستگاه ها خود را ملزم اجرای این سیاست ها بدانند.
** بودجه فرهنگی 230 میلیارد ریالی شهرداری ساری
رئیس شورای اسلامی شهر ساری نیز در این نشست بودجه فرهنگی این شهر مركز مازندران را برای سال جاری حدود 230 میلیارد ریال اعلام كرده است.
سید مسعود مدینه گفت كه بودجه فرهنگی شهر ساری در سال جاری در مقایسه با سال گذشته حدود 30 درصد افزایش داشته است.
وی دلیل این افزایش را تاثیر گذاری كاركرد فرهنگی و اجتماعی در شهر ساری دانست و همراهی شهروندان با شهرداری برای اجرای طرح های اجتماعی و عمرانی را نمونه تاثیرگذاری این كاركرد بیان كرد.
رئیس شورای اسلامی شهر ساری به ایجاد مركز پژوهش و اطلاعات شهری اشاره كرد و هدف از این راه اندازی این مركز در شهر ساری را گردآوری نخبگان علمی و پژوهشی استان و دریافت نقطه نظراتشان برای توسعه شهری دانست.
فرمانده سپاه كربلا مازندران نیز در این نشست گفت كه برای تاثیرگذاری كاركرد فرهنگی در جامعه باید از ظرفیت های موجود در جامعه استفاده كرد.
سردارمحمد حسین بابایی افزود: سپاه برای كاركرد فرهنگی و اجتماعی در استان با كمك نیروهای مردمی موفق شده تا 40 سرسرای فرهنگی و ورزشی را در مازندران ایجاد كند.
به گفته وی هم اكنون نیز 22 سرسرای فرهنگی و ورزشی دیگر نیز در استان در دست ساخت است .
شهر ساری 9 نماینده شورا دارد.
نخستین كمیسیون شوراهای اسلامی شهرهای مازندران صبح امروز در ساری برگزار شد.
مازندران 58 شهر دارد كه بیش از 53 درصد از جمعیت 3 میلیون و 258 هزار نفری استان در این شهر ها سكونت دارند.
خبرنگار: حسین فلاحتی ** انتشاردهنده : محسن حسن نیا
6982/1899
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۲
ساری-ایرنا- نماینده مردم شهرستان های ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی از طلاق، افزایش سن ازدواج و حاشیه نشینی به عنوان معضل فرهنگی واجتماعی در كشور نام برد و رشد مشكل فرهنگی كشور را ناشی از نبود سیاست گذاری منسجم در جامعه دانست.