به گزارش ايرنا، مصطفي سالاري روز پنجشنبه در همايشي بمناسبت هفته راهداري و حمل و نقل جاده اي در رشت افزود: باتوجه به اينكه در فصل زمستان بطور معمول بارش برف را در استان داريم، نياز به آمادگي مستمر است.
وي با تاكيد بر ضرورت استفاده از ظرفيت بخش خصوصي به ويژه امكانات و ماشين آلات پيمانكاران تصريح كرد: تمهيدات لازم براي دسترسي به امكانات بخش خصوصي در زمان بحران فراهم شود.
وي با بيان اينكه داشتن امكانات لازم در دستگاه هاي مربوطه خوب است،تصريح كرد: بايد بتوانيم از ظرفيت موجود و بخش خصوصي در زمان بحران به خوبي بهره بگيريم.
*توقف حمل و نقل و ارائه خدمات راهداري همه ابعاد زندگي مردم را تحت تاثير قرار مي دهد
استاندار گيلان با اشاره به نامگذاري هفته حمل و نقل ، رانندگان و راهداران از 26اذرماه تا اول ديماه گفت: توقف در حمل و نقل و خدمات راهداري تمامي ابعاد زندگي مردم را تحت تاثير قرار مي دهد.
وي آسايش مردم را منوط بر تلاش و اهتمام رانندگان حمل و نقل جاده اي و راهداران عنوان و تصريح كرد: بخش حمل و نقل جاده اي و راهداري در زمينه استمرار بدون وقفه خدمات رساني و حتي ايمني مردم نقش بسزايي دارندو موضوعاتي مانند خدمات عمومي، تامين آذوقه، خدمات آب ، برق و مخابرات را تحت تاثير قرار مي دهد.
سالاري با اشاره به وظيفه مهم رانندگان حمل و نقل جاده اي در زمان بحران گفت: در دوران دفاع مقدس كه حمل و نقل با مشكلاتي مواجه شده بود ، آنقدر آن موضوع اهميت داشت كه امام آن فرمان تاريخي را صادر كرد و اين امر زمينه ساز تجليل از دست اندركاران اين بخش در اين ايام شده است.
نماينده عالي دولت در گيلان خاطرنشان كرد: نياز است هم قدردان اين زحمات باشيم و هم حمايت و پشتيباني كنيم.
وي با اشاره به در پيش بودن فصل زمستان گفت: اين خدمات رساني بي وقفه بايستي در ايام پيش رو استمرار داشته باشد .
سالاري ادامه داد: تداوم خدمات رساني بي وقفه و مطلوب بدون حس كمبود و كسري نيازمند حمايت همه دستگاه هاست.
وي به استقرار دستگاه هاي امداد رسان در راه هاي استان در طرح زمستاني اشاره و اظهار كرد: راهداران نيز وظيفه مهمي را در خدمات رساني و ايمني و صيانت جان مردم برعهده دارند.
وي تصريح كرد: تصور كنيد اگر يك روز دستگاه هاي امدادي و راهداري در مسير نباشند و امكان ارتقاي ايمني و يا بازگشايي راهها در صورت انسداد مسيرها ناشي از حوادث طبيعي وجود نداشته باشد، در تمامي ابعاد زندگي مردم چه تاثيري خواهد داشت.
سالاري با بيان اينكه بخشي از وظيفه حمل و نقل و راهداري در رابطه با ايمني و جان مردم در راههاست، گفت: شناسايي نقاط حادثه خيز در صيانت از جان مردم نقش موثري دارد.
وي با بيان اينكه 97 نقطه حادثه خيز در راههاي استان شناسايي و به سازمان راهداري و حمل ونقل جاده اي اعلام شده ، گفت: براي برطرف كردن مشكلات نقاط حادثه خيز بايستي از منابع استاني و ملي كمك بگيريم.
سالاري با بيان اينكه شناسايي و رفع هر نقطه حادثه خيز نجات قربانيان آن را بدنبال دارد، گفت: استاندارد كردن نقاط حادثه خيز با اقداماتي همچون عمليات خاكي، آسفالت و اصلاح مسير همه كار نيست بلكه بايستي با كارهايي از قبيل آشكار سازي نقاط حادثه خيز، نصب علائم هشدار دهنده و فرهنگ سازي رانندگي در ارتقاي ايمني هموطنان مان اهتمام داشته باشيم.
وي وضعيت جاده اي استان را نامطلوب خو اند و افزود: طي هشت ماه گذشته 470 نفر در راه هاي استان جان خود را از دست داده اند كه اين ميزان كشته جاي نگراني دارد و بايستي براي كاهش قربانيان جاده اي بكوشيم.
وي عمده كشته شدگان سوانح رانندگي را عابران پياده و راكبان موتورسيكلت ها عنوان و تصريح كرد: به نظر مي رسد با اصلاح در راه هاي دسترسي ، احداث پل هاي عابر پياده و فرهنگسازي در كنار رفع اشكالات جاده اي بتوان در كاهش قربانيان گام برداشت.
در پايان اين مراسم از 70 نفر دست اندركاران بخش حمل و نقل، رانندگان راهداران و پليس راه تجليل شد.
در استان گيلان 168 شركت و موسسه حمل و نقل كالا، 126 شركت حمل و نقل مسافر ، دو شركت حمل و نقل بين المللي كالا و يك شركت حمل و نقل بين المللي مسافر مشغول فعاليت مي باشد.
482 راهدار در قالب 41 گروه راهداري با 274 دستگاه ماشين الات در جاده هاي گيلان مستقر هستند.
خبرنگار: سليماني **انتشار دهنده: بابايي
7296 /6030
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۰
رشت- ايرنا- استاندار گيلان با اشاره به در پيش بودن فصل زمستان گفت: دستگاه ها بايد براي فصل سرما و بحران احتمالي آمادگي لازم و مستمر داشته باشند.