تهران - ايرنا - معاون امور زنان و خانواده رياست جمهوري با طرح اين پرسش كه بايد براي مساله سواد چكار كنيم؟ گفت: مساله سوادآموزي بايد با نگاه ملي ديده شود و براي رفع شاخص هاي مرتبط با بي سوادي زنان بايد همت جدي داشته باشيم البته در حال حاضر رشد باسوادي اميدبخش است.

به گزارش خبرنگار اجتماعي ايرنا، معصومه ابتكار روز دوشنبه در نشست با مشاوران و مديران كل امور بانوان وزارتخانه ها و استانداري هاي سراسر كشور در محل مجتمع فرهنگي نهضت سواد آموزي افزود: اگر درست برنامه ريزي شود ما مي توانيم بي سوادي را به ويژه در ميان بانوان كاهش دهيم.
وي اظهار داشت: ما سواد و آموزش خواندن و نوشتن را دريچه اي به سمت فهم، درك و نقد مسائل مي دانيم. چون امروز اطلاعات غلط وجود دارد و اگر قدرت تشخيص و فهم نداشته باشيم ممكن است دچار مشكل شود و سواد در اين زمينه بسيار تاثيرگذار است.
وي اضافه كرد: يكي از مشكلات ما در حوزه بانوان و دختران جوان و خانواده، بحث ارتباطات و داشتن سواد پله اول برقراري ارتباطات صحيح است.
ابتكار تاكيد كرد: يكي از معضلات براي خانواده و زنان نحوه ارتباط صحيح با طبيعت و محيط زيست و بهره گرفتن صحيح از طبيعت است. البته خلاقيت هم بسيار مهم است و گاهي اوقات آن را به حساب نمي آوريم در حالي كه خلاقيت موجب توسعه و پيشرفت مي شود.
وي با بيان اينكه سوادآموزي با ديجيتال گره خورده است، افزود: در اين زمينه بايد خيلي تلاش كنيم و توان افزايي داشته باشيم.
وي تصريح كرد: سازمان نهضت سوادآموزي ٣٥ عنوان كتاب درباره مهارت هاي زندگي دارند بسيار كار مهمي است و اينكه نگاه علمي دارند نيز قابل تقدير است.
وي اضافه كرد: با همكاري سازمان نهضت سوادآموزي براي آموزش كودكان بازمانده از تحصيل و سوادآموزي زنان روستايي كارهايي را دنبال مي كنيم و انتظار داريم اين نگاه در دستگاههاي دولتي با تمام تلاش پيگيري شود.
ابتكار ادامه داد: در رتبه بندي بين المللي شكاف جنسيتي به دليل مولفه هاي خاص، ايران موقعيت خوبي ندارد و باسوادي زنان در اين زمينه مي تواند كمك كند.
به گفته وي، شتاب زنان در اين ٤٠ سال براي رفع بي سوادي خيلي قوي بوده است و اميدواريم با هم افزايي و بكارگيري ظرفيت ها، فضا را براي جذب افراد فراهم كنيم.
وي اظهار داشت: در چند استان مشكل حاد داريم و بايد تمركز و برنامه ريزي ها در اين مناطق بيشتر باشد و ايجاد انگيزه كنيم و شرايط نهضت سوادآموزي استمرار پيدا كند.
ابتكار اضافه كرد: ما امروز موضوع سند توسعه زنان و خانواده استان ها را در برنامه خواهيم داشت تا اين سند با نگاه جامع و براساس شرايط هر استان اجرا شود.
معاون امور زنان و خانواده رياست جمهوري گفت: طرح تاب آوري از برنامه هاي مهم دولت يازدهم بوده است و بايد ادامه پيدا كند.
وي با بيان اينكه براي زنان سرپرست خانوار نيز تقسيم كار ملي داريم، افزود: بايد با رصد كارها اين موضوع نيز به صورت جدي پيگيري شود.
ابتكار با بيان اينكه دختران و بانوان ما احساس مي كنند كه نگاه دين به آنها كامل و جامع نيست و تبعيض آميز است، گفت: ما ناتوان بوديم تا اين تعاليم را به زبان امروز براي فرزندان مان بگوييم و قرآن ضد تبعيض است و نگاه متعالي دارد و به دختران و زنان بها مي دهد.
نهضت سوادآموزي هفتم دي ماه سال 58 به فرمان امام خميني (ره) بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران تشكيل شد.
نشست يك روزه مشاوران وزرا و مديران كل امور بانوان وزارتخانه ها و استانداري هاي سراسر كشور در محل مجتمع فرهنگي نهضت سواد آموزي در حال برگزاري است.
اجتمام ** 7268 **1569
خبرنگار: مهناز بيرانوند **انتشار: علي حبيبي
*آگاهي از آخرين اخبار اجتماعي و حوادث ايران و جهان در كانال تلگرام گروه اجتماعي ايرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej