به گزارش ايرنا، پارسا پروين روز دوشنبه در مراسم طرح تعالي سازماني با ارائه گزارش عملكرد شركت گاز هرمزگان افزود: از سال 91 استان هرمزگان در پيك مصرف تنها هفت ميليون مترمكعب مصرف گاز داشت كه اين ميزان امسال به 25 ميليون متر مكعب رسيده است.
وي هدف اصلي شركت گاز استان هرمزگان را گازرساني به بخش صنعت برشمرد و ادامه داد: اعتقاد داريم تمامي ايستگاه هاي سي ان جي بايد فعال باشند و نبايد شهرك هاي صنعتي از اين نعمت محروم شوند.
مدير عامل شركت گاز هرمزگان در خصوص وضعيت پالايشگاه گاز سرخون نيز از سال 91 تاكنون بيان داشت: اين پالايشگاه 12 تا 12.5 ميليون متر مكعب گاز توليد مي كرد اما گاز توليدي بيشتر به استان هاي كرمان و صنايع انتقال مي يافت.
پروين با بيان اين كه كار گاز رساني به جزيره قشم و درگهان به زودي آغاز مي شود، افزود: پيگير خط جديد براي انتقال گاز به قشم بوديم كه موافقت نشد و مجبور شديم با سرمايه گذاران مذاكره كنيم چرا كه قرار بود صنايعي در اين جزيره ايجاد شود.
وي در خصوص آخرين وضعيت گاز رساني به شهر پارسيان و دشتي كه اكنون در حال گازرساني است، ابراز كرد: در حال انعقاد قرار داد با شركت هاي پتروشيمي موجود در صنايع انرژي بر پارسيان هستيم تا گاز مورد نيازشان تامين شود.
مدير عامل شركت گاز هرمزگان بيان داشت: در شهرستان بستك 50 درصد كار گاز رساني انجام شده و از 8 روستاي درحال گازكشي، چهار روستا از نعمت گاز شهري برخوردار است.
پروين با بيان اين كه در شهرستان حاجي آباد در حال حاضر براي 2 شهر فارغان و احمدي گاز رساني انجام مي شود، گفت: در اين شهرستان تنها طرح هاي توسعه اي انجام شده و كار گازرساني به هشت روستا نيز در حال انجام است.
وي از افتتاح طرح هاي گاز رساني به بندر خمير در دهه فجر امسال خبر داد و افزود: هم اكنون ٥٠ درصد كار گاز رساني اين شهرستان انجام شده است.
مدير عامل شركت گاز هرمزگان با اشاره به اين كه خط انتقال گاز به شهرستان رودان تكميل، برون سپاري و تعيين پيمانكار آن براي گاز رساني به خانه ها نيز انجام شده است، ابراز داشت: عمليات گاز رساني به شهرستان هاي بشاگرد، سيريك و جاسك نيز در حال پيگيري است.
به گفته پروين، خط انتقال گاز به اين سه شهرستان (بشاگرد، سيريك و جاسك) از طريق خطي تغذيه مي شود كه قرار است گاز را به كشور به عمان برساند.
وي در پايان با تاكيد بر اينكه مصرف خانگي در هرمزگان نيازمند فرهنگ سازي است و بايد استفاده از گاز مايع به صورت كپسول جايگزين شود، ياد آور شد: در حال حاضر نزديك به 97 درصد گاز هرمزگان در صنايع مصرف مي شود.
فعاليت رسمي شركت گاز هرمزگان از سال 1389 آغاز شده كه ساخت خطوط انتقال شهرك هاي صنعتي و اجرايي كردن عمليات گاز رساني برخي شهرهاي اين استان، از جمله فعاليت هاي اين شركت است.
شبكه جامع گاز رساني به شهر بندرعباس مركز استان هرمزگان در 14 مرحله تعريف شد كه نخستين مرحله آن در سال 1390 در محله گلشهر بندرعباس به طول 50 كيلومتر كليد خورد.
هرمزگان بيش از 6 هزار مشترك خانگي گاز دارد.
7195/7408
خبرنگار: رقيه غلامي زاده ** انتشار دهنده: محمد جهانگيريان
* آگاهي از آخرين اخبار استان در كانال تلگرام ايرنا هرمزگان
* لينك جستجو كانال: irnabandarabas@
*ايميل: irna.hormozgan@yahoo.com
تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۳
بندرعباس - ايرنا - مدير عامل شركت گاز استان هرمزگان با بيان اين كه هدف اين شركت گاز رساني به صنايع و برچيدن گاز مايع از خانه ها است گفت: ميزان مصرف گاز در صنايع اين استان 97 درصد است.