به گزارش خبرنگار ایرنا، فاطمه عباسی روز سهشنبه در آیین افتتاح عملیاتی سراسری سامانه پیمایش رصد آسیب های اجتماعی و تعیینكننده های آن موسوم به سراج در محل بهزیستی افزود: اگر به مساله آسیب های اجتماعی ورود پیدا نكنیم، این آسیب ها تكرار می شود و به مولفه های فرهنگی، رسوخ پیدا می كند.
وی خاطرنشان كرد: براساس برنامه ششم توسعه، سازمان بهزیستی كشور جزو سازمان هایی است كه باید تا آخر این برنامه، آسیب های اجتماعی را به 25 درصد میزان كنونی برساند.بنابراین سامانه پیمایش رصد آسیب های اجتماعی در این راستا راه اندازی شده است.
رئیس توسعه و پیشگیری سازمان بهزیستی كشور گفت: در این سامانه، پنج هدف شامل شناخت وضعیت موجود آسیب های اجتماعی، بررسی روند تغییرات آسیب ها، شناسایی عوامل تعیین كننده آسیب ها، طراحی برنامه مناسب برای پیشگیری از آسیب ها و تهیه اطلس سهمیه بندی روزآمد از وضعیت عوامل خطر و محافظ، مدنظر قرار گرفته است.
درك اهمیت رصد آسیب های اجتماعی از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر
پرویز افشار سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اهمیت رصد آسیب های اجتماعی و اقدامات سایر كشورها در این زمینه گفت: در آمریكای شمالی و اتحادیه اروپا نیز آسیب های اجتماعی بصورت شبانه روزی رصد می شوند و در ایران نیز سامانه هایی مانند پزشكی قانونی و سازمان زندان ها فعال هستند و كاهش عوامل خطر از همین رصد ها بیرون می آید.
اجتمام*9185** 1418
خبرنگار: سادات حسینی خواه ** ناشر: مریم برزآبادی
تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۸
تهران -ایرنا_- رئیس توسعه و پیشگیری سازمان بهزیستی كشور با اشاره به رشد فزاینده آسیب های اجتماعی در كشور گفت: مطالعات انحرافات و آسیب های اجتماعی از آن جهت مهم است كه از طریق آن می توان به ریشه یابی و ارائه راهكارهای حل آن، پرداخت.