بندرعباس - ايرنا - رئيس مجتمع آموزشي، درماني و پژوهشي پيامبر اعظم (ص) بندرعباس با اشاره به غير فعال بودن دستگاه ام آر آي بيمارستان شهيد محمدي اين مركز به دليل نقص فني، گفت: رفع اين مشكل از سوي شركت خدمات دهنده، نيازمند تامين مالي است كه متاسفانه به دليل بدهكاري بيمه ها، هم اكنون امكان آن فراهم نيست.

دكتر مهدي حسني آزاد روز يكشنبه در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت: در حال حاضر حدود 20 ميليارد ريال به شركت خدمات دهنده اين دستگاه بدهكار هستيم و از همين رو شركت نيز حاضر به همكاري با ما نيست.
وي با اشاره به حجم بالاي آموزش و درمان در اين مركز، افزود: ارائه خدمات در اين مركز در شرايطي است كه از كمترين منابع مالي برخوردار هستيم.
حسني آزاد با بيان اين كه شركت هاي تجهيزاتي و دارويي نيز به دليل بدهي بالاي بيمارستان به دشواري حاضر به همكاري هستند، تاكيد كرد: اگر بيمه ها طلب ها را پرداخت كنند به طور يقين روند خدمات رساني از سرعت و كيفيت بهتري برخوردار مي شود.
رئيس مجتمع آموزشي، درماني و پژوهشي پيامبر اعظم (ص) بندرعباس مجموع بدهي هاي اين مركز را يك هزار ميليارد ريال اعلام كرد و گفت: هم اكنون يك هزار و 200 ميليارد ريال از بيمه ها طلب داريم كه بايد پرداخت شود.
وي با بيان اين كه اگر بيمه ها به همين روال ادامه دهند و پرداختي صورت نگيرد، ارائه خدمات پزشكي دچار چالش بزرگي مي شود، گفت: در اين مركز علاوه بر مراجعه بيماران استان، شاهد حضور بيماران شهرهاي استان هاي ديگر از جمله كرمان نيز هستيم كه براي خدمت رساني به آن ها بايد امكانات لازم فراهم باشد.
حسني آزاد با بيان اين كه بيمه ها بايد طلب هاي دانشگاه هاي علوم پزشكي از جمله هرمزگان را پرداخت كنند، اظهار كرد: در غير اين صورت شرايط بسيار دشوار مي شود.
وي با بيان اين كه در اين شرايط دشوار باز هم خدمت رساني به مردم در حال انجام است، افزود: سه مركز ام آر آي در بندرعباس وجود دارد كه مركز شهيد محمدي از مدار فعاليت خارج است اما بخش خصوصي و بيمارستان صاحب الزمان (عج) به بيماران خدمات مي دهند.
اين مقام مسئول با اشاره به فعاليت دو مركز ام آر آي در شرق و غرب هرمزگان، تاكيد كرد: ام آر آي جزو تجهيزات اورژانسي نيست، اما بودن آن نقش تكميلي در تشخيص و معالجه بيماران دارد.
مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي هرمزگان نيز در اين خصوص به خبرنگار ايرنا گفت: تعداد دستگاه هاي ام آر آي موجود در بيمارستان هاي دولتي و دانشگاهي هرمزگان با توجه به شاخص هاي تعريف شده از طرف وزارت بهداشت و با توجه به جمعيت استان و تعداد بيماران نيازمند به اين خدمت پزشكي، كافي است.
دكتر فاطمه نوروزيان تصريح كرد: در حال حاضر مجوزي براي بخش دولتي در خصوص خريد دستگاه ام آر آي صادر نشده اما براي بخش خصوصي مشكلي وجود ندارد و در صورت درخواست از طرف اين بخش براي خريد دستگاه ام آر آي و نصب آن در استان ، مجوزهاي لازم در اسرع وقت صادر مي شود.
تعداد بيمارستان هاي دولتي زير مجموعه دانشگاه علوم پزشكي هرمزگان 16 بيمارستان با يك هزار و 150 تخت فعال است.
ام آر آي يا روش تصويربرداري با تشديد مغناطيس (Magnetic Resonance Imaging ) يكي از روش هاي پيشرفته تصويربرداري پزشكي است كه با استفاده از اين روش مي توان تصوير بافت هاي دروني بدن را ديد و از آن طريق مشكلات و بيماري هاي اعضاي بدن را تشخيص داد.
بيشترين موارد استفاده ام آر آي در تشخيص ضايعات مغزي و نخاعي، ستون مهره ها، استخوان و برخي موارد ديگر است.
مركز ام آر آي بيمارستان شهيد محمدي بندرعباس بيش از يك ماه است كه به دليل مشكل فني دستگاه، قادر به ارائه خدمات به بيماران نيست.
بيمارستان شهيد محمدي بندرعباس بزرگترين مركز آموزشي درماني هرمزگان با 470 تخت مصوب و 448 تخت فعال در حال فعاليت و پذيراي بيماران بسياري از اقصي نقاط هرمزگان و حتي شهرهاي استان هاي همجوار از جمله شهرستان هاي سيرجان، لار، كهنوج و برخي شهرهاي ديگر است.
7198/ 7408
خبرنگار: فاطمه حسيني** انتشار: محمد جهانگيريان

* آگاهي از آخرين اخبار استان در كانال تلگرام ايرنا هرمزگان
* لينك جستجو كانال: irnabandarabas@
*ايميل: irna.hormozgan@yahoo.com