بندرعباس- ايرنا - مدير امور زراعت سازمان جهاد كشاورزي استان هرمزگان گفت: 400 هزار تن محصول سبزي و صيفي از ابتداي فصل برداشت تاكنون ( از پايان آبان تا پايان آذرماه 96) در اين استان برداشت شده است.

رضا اميري زاده روز دوشنبه در گفت وگو با ايرنا پيش بيني كرد: تا پايان ارديبهشت سال آينده (پايان فصل برداشت) يك ميليون و650 هزار تن محصول سبزي و صيفي درهرمزگان برداشت شود.
وي اظهاركرد: سطح زير كشت سبزي و صيفي در هرمزگان 55 هزار هكتار است و اين استان رتبه نخست توليد محصول كشاورزي خارج از فصل در كشور را دارد.
مدير امور زراعت سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان بيان داشت: فصل برداشت سبزي و صيفي در هرمزگان از پايان آبان ماه با محصول بادمجان آغاز و تا ارديبهشت سال آينده با برداشت پياز به پايان مي رسد.
اميري زاده گفت: بيش از 15 نوع محصول سبزي و صيفي در هرمزگان توليد مي شود كه خيار، فلفل، گوجه، بادمجان، پياز و هندوانه مهم ترين آن هاست.
هرمزگان در فصل سرد سال جز استان هاي مهم در تامين بازار محصولات خارج از فصل كشور است.
وسعت زمين هاي كشاورزي هرمزگان 160هزار هكتار با توليد سالانه 2 ميليون و 300 هزار تن محصول باغي و زراعي اعلام شده است.
7195/ 6048
خبرنگار: رقيه غلامي زاده **انتشار دهنده: خليل تنيده

* آگاهي از آخرين اخبار استان در كانال تلگرام ايرنا هرمزگان
* لينك جستجو كانال: irnabandarabas@
*ايميل: irna.hormozgan@yahoo.com