محمدعلي سليمي عصر دوشنبه در گفت و گو با ايرنا با اشاره به برنامه هاي اين اين اداره كل در جهت اشتغالزايي در روستاها، اظهار داشت: هم اكنون با كمك دهياري ها و اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري تشكيل خانه هاي صنايع دستي در دست انجام است كه تاكنون 10 خانه تاسيس شده و 13 باب ديگر نيز در دست اقدام است.
وي بيان داشت: علاقه مندان به راه اندازي و تأسيس اين كار ميتوانند با ايجاد تعاوني چندين صنعتگر فعال در زمينه صنايع دستي را ساماندهي كرده و اشتغال خرد خانگي را با كمك تسهيلات موجود در اين حوزه راهاندازي كنند.
سليمي به اختصاص 152 ميليارد تومان اعتبار براي توسعه طرحهاي مشاغل خانگي در روستاها اشاره كرد وگفت: بايد طرحهاي اشتغال در روستاها با توجه به ظرفيتهاي غني روستاها، شناسايي و معرفي شود.
مدير كل ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري هرمزگان هم در خصوص پرداخت تسهيلات به فعالان صنايع دستي استان به ايرنا گفت: اين تسهيلات در دو بخش پشتيبان و انفرداي پرداخت مي شود.
محسن ضيايي افزود: در طرح پشتيبان كارفرما با معرفي فعالان صنايع دستي به بانكهاي عامل تسهيلات دريافت و كار افريني ميكند و در طرحهاي انفرادي هم فعال صنايع دستي با معرفي به بانكهاي عامل اشتغالزايي مي كند.
مدير كل ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري هرمزگان خاطرنشان كرد: پرداخت تسهيلات به بخش پشتيبان موجب اشتغالزايي بيشتر افراد با تجربه كاري در حوزه صنايع دستي ميشود.
ضيايي با بيان اينكه طي هفت ماهه امسال بيش از 20 ميليارد ريال تسهيلات به بيش از 400 نفر از فعالان صنايع دستي هرمزگان پرداخت شده، تصريح كرد: اين تسهيلات به صورت شناور و تا سقف 100 ميليون تومان با كارمزد چهار درصد و بازپرداخت 36 ماهه و دوره تنفس 3 تا 6 ماهه است.
هرمزگان داراي 63 هزار صنعتگر صنايع دستي بوده كه 60 درصد آنان در نقاط روستايي و 40 درصد در نقاط شهري مشغول به فعاليت هستند.
استان هرمزگان داراي يك هزار و 829 روستا با جمعيتي بيش از 750 هزار نفر است.
7198/6048
خبرنگار: فاطمه حسيني انتشاردهنده: خليل تنيده
آگاهي از آخرين اخبار استان در كانال تلگرام ايرنا هرمزگان
* لينك جستجو كانال: irnabandarabas@
*ايميل: irna.hormozgan@yahoo.com
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۸
بندرعباس- ايرنا- مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي هرمزگان با بيان اينكه اشتغال مهمترين مساله و دغدغه مردم شهر و روستا است، گفت: صنايع دستي از حوزه هاي تاثيرگذار در اشتغالزايي به ويژه در روستاها است كه بايد از آن بهره برد.