پايگاه خبري زاهدان پيگير مطلبي به نقل از يك سايت خبري با عنوان «بايدها و نبايد هاي استفاده از چاي سبز» منتشر كرده است.

دراين مطلب آمده است: افرادي كه داروهاي ضدانعقاد مثل وارفارين استفاده مي‌كنند و يا افرادي كه عادت به مصرف آسپرين دارند بايد از مصرف چاي سبز خودداري كنند.
يوسف نقيايي مديرگروه تغذيه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي يزد افزود: چاي سبز همانند چاي و ساير نوشيدني‌ها در گروه متفرقه قرار مي‌گيرد و مقدار انرژي آن بسيار ناچيز و به مقدار يك كيلوكالري است.
وي ادامه داد: چاي سبز بسياري از تركيبات چاي سياه از جمله كافئين بالا، تانن‌ها، تئوبورومين، اسيدگاليك و غيره را دارا مي‌باشد.
وي افزود: مهم‌ترين ماده موثر در چاي سبز كاتچين مي‌باشد كه يك آنتي اكسيدان بسيار قوي و موثر در پيشگيري از بروز سرطان‌ها و آسيب‌هاي قلبي عروقي مي‌باشد.
وي اضافه كرد: چاي سبز همچنين داراي پلي فنولهاي فراوان بوده كه علاوه بر خواص آنتي اكسيدان، خاصيت آنتي باكتريال و ضد عفونت هم دارد.
اين كار‌شناس تغذيه گفت: چاي سبز حاوي فلوئور بالا مي‌باشد كه نقش مهمي در پيشگيري از پوسيدگي دندان ايفا مي‌كند.
نقيايي تصريح كرد: چاي سبز حاوي موادي است كه منجر به فعال شدن آنزيم ليپاز شده و اين امر به كاهش تري گليسريد كمك مي‌كند.
وي خاطرنشان كرد: اين نوشيدني همچنين حاوي موادي است كه منجر به كاهش مرگ سلولي ارگان‌هاي مهم مانند قلب مي‌شود و ساير خواص آن شامل كاهش كلسترول خون، كاهش فشار خون، قند خون و پيشگيري از افزايش قندخون و افزايش ايمني بدن مي‌باشد.
مديرگروه تغذيه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي يزد در مورد منع مصرف چاي سبز در افراد مختلف گفت: افرادي كه داروهاي ضدانعقاد مثل وارفارين استفاده مي‌كنند و يا افرادي كه عادت به مصرف آسپرين دارند بايد از مصرف اين نوشيدني خودداري كنند. همچنين مصرف آن در دوره بارداري و شيردهي طبق نظر و توصيه پزشك و با احتياط مصرف شود.
8006**6081 دريافت كننده: نرگس تيموري**انتشار دهنده: حيدر سراياني