منصور شفيعي روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: توليد امسال با توجه به بهره گيري از نشاء سالم و رعايت اصول فني، درهم سنجي با سال گذشته پنج درصد افزايش دارد.
وي بيان داشت: محصول توليد شده علاوه بر عرضه در بازارهاي هرمزگان، به استان هاي تهران، آذربايجان شرقي، فارس و خراسان جنوبي و شمالي نيز ارسال مي شود.
مدير جهاد كشاورزي شهرستان بندرعباس ياد آورشد: روستاهاي رضوان، قلعه قاضي و تخت از قطب هاي مهم توليد گوجه فرنگي در اين شهرستان است.
شفيعي با اشاره به اين كه بندرعباس رتبه دوم توليد گوجه فرنگي در هرمزگان را دارد، اضافه كرد: فصل برداشت گوجه فرنگي در شهرستان بندرعباس از اول دي ماه آغاز شده و تا پايان اسفندماه ادامه دارد.
گوجه فرنگي سرشار از ويتامين آ، ث، كا، ويتامين ب6، پتاسيم، منيزيم، نياسين، مس و فسفر است.
شهرستان هاي رودان، ميناب، بندرعباس، پارسيان و بندرخمير منطقه هاي اصلي كشت گوجه فرنگي در استان هرمزگان است.
استان هرمزگان بعد از بوشهر، رتبه دوم توليد گوجه فرنگي خارج از فصل را در كشور دارد .
وسعت زمين هاي كشاورزي هرمزگان 160هزار هكتار با توليد سالانه 2 ميليون و 300هزارتن محصول باغي و زراعي اعلام شده است.
7195/7408
خبرنگار: رقيه غلامي زاده ** انتشار دهنده: محمد جهانگيريان
* آگاهي از آخرين اخبار استان در كانال تلگرام ايرنا هرمزگان
* لينك جستجو كانال: irnabandarabas@
*ايميل: irna.hormozgan@yahoo.com
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۶
بندرعباس - ايرنا - مدير جهاد كشاورزي شهرستان بندرعباس پيش بيني كرد امسال تا پايان فصل برداشت، 90 هزار تن محصول گوجه فرنگي از 3 هكتار زمين هاي كشاورزي اين شهرستان برداشت شود.