به گزارش ايرنا و به نقل از اداره كل روابط عمومي استانداري، محمدرضا صالحي در هفتمين نشست شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان با تاكيد بر اين كه برخورد قاطع و جدي با توليد كنندگان مواد مخدر و الكل از سوي نيروي انتظامي انجام خواهد شد، اظهار داشت: ما نيز از اين موضوع قاطعانه حمايت خواهيم كرد.
وي اشاره اي نيز به حوزه مسايل جوانان در امر مبارزه با مواد مخدر داشت و گفت: در اين حوزه بر پيشگيري،آموزش و توانمند سازي جوانان تاكيد داريم و براي تحقق اين مهم، نيازمند همدلي و هم افزايي تمام دستگاه هاي اجرايي استان هستيم.
صالحي در بخش ديگر سخنان خود اشاره اي اجمالي به مصوبات يكصدو سي و چهارمين نشست شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كشور به رياست رئيس جمهوري داشت و افزود:يكي از تاكيدات و مصوبات مهم اين شورا، اجرايي شدن سلامت كاركنان اداري براي تمام مردم به ويژه در بخش هاي مشاوره، دانشجويان و دانش آموزان و استفاده از استادان و معلمان و بهره گيري از ظرفيت صداو سيما براي توليد برنامه هايي در راستاي مبارزه با مواد مخدر بود كه بايد مورد توجه جدي تمام مديران قرار گيرد.
وي با بيان اين كه از شكل گيري خوابگاه هاي دانشجويي براي كاستن از آسيب هاي احتمالي ناشي از سكونت دانشجويان در ديگر اماكن حمايت خواهيم كرد، افزود:ايجاد محيط هاي بانشاط و غني سازي اوقات فراغت دانشجويان و در اختيار قرار دادن رايگان سالن هاي ورزشي در روستاها و شهرها در بازه هاي زماني خاص براي دانش آموزان و دانشجويان نيز بايد در دستور كار مديران متولي اين امر قرار گيرد.
وي بيان كرد: اميدواريم تمام اعتبارات تخصيصي به دانشگاه ها در اني حوزه هزينه شود تا شاهد كاهش يا به حداقل رساندن مشكلات حوزه دانشجويي باشيم.
صالحي هم چنين خواستار توسعه و تقويت كانون هاي سلامت دانشجويي شد و افزود:با اجراي طرح هاي پيام و بديع در دانشگاه هاي دولتي بايد به تقويت كانون ها و تشكل هاي سلامت دانشجويي توجه بيشتري شود؛ ضمن آن كه بقيه مراكز آموزشي نيز اين طرح ها را پياده كنند تا مشكلات اين حوزه به حداقل برسد.
وي هم چنين تاكيدي بر تقويت حوزه مشاوره در تمامي بخش ها به ويژه دانش آموزي و دانشجويي داشت و افزود: تقويت اين حوزه مي تواند در كاهش مشكلات بسيار مفيد باشد.
وي با قدرداني از برنامه هاي پيشگيري از اعتياد در دانشگاه ها اظهار داشت:در امر مبارزه با مواد مخدر پيشگيري و پيش بيني نقش مهمي را دارد لذا مديران دستگاه هاي اجرايي، روساي دانشگاه ها و صداوسيما به اين مساله توجه خاصي داشته باشند.
استاندار خراسان شمالي در بخش ديگر سخنان خود با بيان اين كه بحث اعتياد صرفا موضوع مواد مخدر نيست، افزود: شايد بدترين نوع اعتياد را بايد اعتياد به عادات زشت از جمله تجسس در كار ديگران و وارد شدن به حريم خصوصي دانست كه حاضر به ساختار شكني و ترك آن ها هم نيستيم.
گفتني است:بررسي مصوبات جلسه گذشته،بررسي مصوبات يكصد و سي و چهارمين جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر كشور،ارائه گزارش دانشگاه بجنورد در باب طرح هاي پيام و بديع(دانشگاه عاري از دخانيات)، و ارائه گزارش اقدامات انجام گرفته كميته هاي تخصصي شورا در 9 ماهه امسال از دستور كارهاي اين شورا بود.
6042 انتشار: سيدحسين قدسي
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۷
بجنورد- ايرنا- برخورد قاطع با توليد كنندگان موادمخدر و الكل، پيشگيري،آموزش و توانمندسازي تمام دستگاه هاي اجرايي در امرمبارزه با مواد مخدر واجرايي شدن مصوبات طرح سلامت كاركنان اداري از تاكيدات استاندارخراسان شمالي در تازه ترين نشست شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان بود.