تهران - ايرنا - يازدهمين مجمع انتخاباتي كميته ملي المپيك با تمامي حساسيت ها و هيجان بالاي خود با معرفي تيم جديد مديريتي اين ارگان به پايان رسيد و اكنون زمان آن فرا رسيده تا وزارت ورزش و كميته ملي المپيك با حركت در مسيري مشخص و برنامه ريزي شده، ورزش ايران را به سوي فتح سكوهاي بين المللي سوق دهند.

به گزارش ايرنا، دوشنبه 25 دي ماه روز باشكوهي براي ورزش ايران بود و انتخابات مهم و تاثيرگذار كميته ملي المپيك با حضور مديران ورزش كشور به خوبي برگزار شد تا كميته ملي المپيك، اركان مديريتي جديد و تازه نفس خود را براي پيمودن راهي چهار ساله، شناسايي كند.
در بخش رياست و مطابق انتظار «سيدرضا صالحي اميري» مرد با تجربه و مورد اعتماد دولت، بدون رقيب ماند و «محمود خسروي وفا» ديگر نامزد اين بخش پيش از آغاز راي گيري انصراف داد تا تمامي اعضاي مجمع به احترام صالحي اميري قيام كنند تا او بدون دغدغه بر صندلي رياست نهاد بين المللي ورزش كشور تكيه زند.
«شاهرخ شهنازي» چهره با تجربه ورزش دبيركل كميته ملي المپيك باقي ماند و در رقابت با «مهدي علي نژاد» كه به دور دوم كشيده شد، توانست دوباره اين پست مهم و كليدي را در اختيار داشته باشد.
در بخش نايب رئيسي، «طاهره طاهريان» و «فضل اله باقرزاده» انتخاب و جايگزين «رباب شهريان» و «عليرضا دبير» شدند.
«كيكاووس سعيدي» رئيس فدراسيون گلف كه تجربه زيادي در ورزش كشور دارد با راي مجمع خزانه دار شد تا بالاخره اين بخش مهم كميته نيز از بلاتكليفي و داشتن سرپرست، رهايي پيدا كند.
«عليرضا رحيمي» رييس فدراسيون هندبال، «مجيد كيهاني» رييس فدراسيون دووميداني، «محمد عليپور» رييس فدراسيون انجمن هاي ورزشي، «علي دادگر» رييس فدراسيون تيراندازي، «سيد عبدي افتخاري» رييس فدراسيون اسكي و «مجيد شايسته» رييس فدراسيون تنيس اعضاي هيات اجرايي هستند و تنها «محمد عليپور» نيز در دوره گذشته عضو هيات رئيسه بود.
همچنين «هادي ساعي» نيز به عنوان نماينده كميسيون ورزشكاران توانست وارد هيات اجرايي شود.
با نگاهي گذرا به تركيب جديد مديريتي كميته ملي المپيك در مي يابيم كه تنها «شاهرخ شهنازي»، «فضل باقرزاده» و «محمد عليپور» نسبت به تيم مديريتي قبلي كميته ملي المپيك در دوره جديد نيز راي آوردند تا اين كميته با خون تازه و افراد تازه نفسي آماده چهار سال سخت و پركار باشد.
اكنون كه تنها چند ماه به رويداد بزرگ آسيايي 2018 جاكارتا باقي مانده و سپس بازي هاي المپيك 2020 كه مهمترين رويداد ورزشي جهان محسوب مي شود در پيش است، نبايد زمان را از دست داد. امروز انتظار مي رود وزارت ورزش و جوانان همراه با كميته ملي المپيك با گام برداشتن در مسير اتحاد و همدلي، ورزش ايران را به سوي جاده موفقيت هاي بيشتر و پايدار حركت دهند.
تمجيد وزير ورزش و جوانان و تمامي اعضاي مجمع از «سيدرضا صالحي اميري» رئيس كميته ملي المپيك نشان مي دهد كه اين ارگان تاثيرگذار ورزش كشور صاحب مديري توانمند و با تدبير در بدنه دولت شده كه مي تواند مشكلات و تنگناهاي موجود در بدنه ورزش از جمله محدوديت هاي مالي موجود را حل و فصل كند.
وقتي وزير ورزش، روساي فدراسيون ها و تمامي اعضاي مجمع به صورت يكپارچه براي راي به رياست صالحي اميري قيام مي كنند، انتظار مي رود اين همدلي و همراهي تا چهار سال ادامه داشته باشد و دو نهاد تصميم گيرنده براي ورزش كشور در كنار هم براي فتح سكوهاي افتخار در رويدادهاي بين المللي از سوي ورزشكاران و قهرمانان اين مرز و بوم اهداف و برنامه هاي خود را به مرحله اجرا گذارند.
صحبت هاي «مسعود سلطاني فر» وزير ورزش و جوانان مبني بر تلاش براي موفقيت كاروان ورزشي ايران در بازي هاي آسيايي و المپيك نشان از اين است كه عزم جامعه ورزش براي افتخارآفريني جزم شده است.
اينكه مرد اول ورزش ايران معتقد است بار مدال آوري در المپيك نبايد تنها روي دوش چند رشته خاص از جمله وزنه برداري، كشتي و تكواندو باشد و نگاه ويژه وي به ورزش هاي پايه و پرمدال به خوبي اثبات مي كند كه تحولي عظيم و اميدوار كننده در انتظار ورزش ايران است.
در صحبت هاي كوتاه صالحي اميري در پايان مجمع روز دوشنبه نيز نكته قابل تعمقي به چشم مي خورد؛ او اعلام كرد كه در كنار وزير ورزش و جوانان تلاش خواهد كرد تا گام هاي موثري براي پيشرفت ورزش كشور برداشته شود و اخلاق مداري برايش ارزش دو چنداني دارد.
اكنون كه مجموعه ورزش كشور با تغيير و تحولات مديريتي و همچنين برگزاري انتخابات فدراسيون ها به ثبات مديريتي رسيده و كميته ملي المپيك نيز در تيم جديد مديريتي خود از افراد جديد و البته جوان و با انگيزه اي بخصوص در هيات رئيسه برخوردار شده است، 'اميد' به ورزش ايران بازگشته است.
با توجه به حضور دو مدير برنامه محور و شناخته شده در راس هرم مديريت ورزش كشور، ديگر نبايد زمان از دست برود و تنها در فاصله كوتاه تا رويدادهاي مهمي چون بازي هاي آسيايي و المپيك بايد به فكر تقويت و حمايت از رشته هاي مدال آور و فدراسيون ها بود.
شايد برنامه ريزي دقيق، يكپارچه و اصولي، نيمه گمشده ورزش ايران در سال هاي گذشته بوده است.بدون ترديد ورزش ايران داراي ظرفيت بالاي نيروي انساني است كه با برنامه ريزي، تهيه و تجهيز امكانات و تزريق بودجه و اعتبارات به فدراسيون ها در زمان مناسب، توان فتح بيش از پيش سكوهاي بين المللي در رويدادهاي گوناگون و افتخار آفريني براي كشور را دارد.
ورزشي**3783** 1701
گزارش از امير ميرزاييان** انتشار: حميد قديمي