به گزارش ايرنا به نقل از پليس استان سرهنگ حيدر اقبالي مطلق مشاوران و مددكاران شاغل در ناجا را فرماندهان پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي دانست و گفت: آگاهي دادن به خانواده ها راز تحكيم بنيان خانواده است، اگر چه خانواده يك نهاد اجتماعي كوچك است ولي شرط بقاي آن ايمان، معنويت گرايي اعضاي خانواده و وجود عشق و محبت در آن است.
وي افزود: رسالت وجودي مشاوران در مراكز مشاوره و واحد هاي مددكاري اجتماعي كلانتري ها را آگاه سازي و پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي است، اين افراد از خدمات مشاوره، روانشناسي و مددكاري پليس بهره مند شده اند.
سرهنگ اقبالي مطلق با اشاره به اينكه خدمات مشاوره به 731 نفر در مركز مشاوره آرامش و دو هزار و 733 نفر نيز در واحد هاي مشاوره و مددكاري كلانتري هاي سطح استان ارائه شده است، گفت: از تعداد كل پرونده هايي كه به مشاوره و مددكاري كلانتري هاي سطح حوزه استحفاظي ارسال شده است،
86.5 درصد پرونده هاي شهرستان بجنورد، 77.42 درصد پرونده هاي اسفراين، 88.62 درصد پرونده هاي شيروان و 81/8 درصد پرونده هاي شهرستان فاروج به مصالحه ختم شده اند.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي با اشاره به مصالحه 87 درصدي پرونده هاي ارجاعي به مراكز مشاوره و مددكاري اين فرماندهي از ابتداي سال جاري تاكنون، ياد آور شد: پرونده هاي زوجين داراي اختلاف و در شرف طلاق نيز علاوه بر ارجاع به كلانتري ها به صورت جداگانه به مركز مشاوره استان فرستاده مي شود.
اقبالي مطلق افزود: با توسعه و تقويت واحد اجتماعي كلانتري هاي سطح استان و شناسايي و بكارگيري كارشناسان مجرب و مرتبط با اين حوزه، شاهد كاهش آسيب ها، معضلات و مشكلات خانواده ها باشيم.
به گفته معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري خراسان شمالي گفت: آمار آسيب هاي اجتماعي مانند، تعداد دختران و پسران فراري در اين استان درمقايسه با ساير استان ها به نسبت جمعيت، بيشتر است.
طي هشت ماهه امسال يك هزار و 247 واقعه طلاق در اين استان ثبت شده كه بيشترين آنها در ميان خانم ها در گروه سني 20 تا24 سال با 300 مورد اتفاق افتاده است.
نرخ طلاق در خراسان شمالي 2 در هزار است.
براساس سرشماري نفوس و مسكن سال 1395، خراسان شمالي 863 هزار نفر جمعيت دارد.
اخبار خراسان شمالي را در كانال تلگرامي اخبار ايرنا خراسان شمالي به نشاني 🆔 @IRNABOJNURD پيگيري كنيد.
3007/ 6042/ خبرنگار: ربابه صانعي ** انتشار دهنده: سيد حسين قدسي
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۷
بجنورد- ايرنا- معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي خراسان شمالي گفت: مشاوران، مددكاران فرماندهان پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي به سه هزار و 464 نفر شهروند خدمات مشاوره اي ارائه دادند.