اميد قادري روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: از اين ميزان 9 هزار نفر مستمري دريافت مي كنند و از سوي ديگر كرمانشاه با معلوليت و جانبازي برجاي مانده از دوران هشت سال جنگ تحميلي مواجه است.
وي با بيان اينكه معلوليت ها براساس تشخيص كميسيون به انواع متعدد ضعيف، متوسط و شديد تقسيم مي شود، افزود: غربالگري شنوايي، بينايي و ژنتيك در شهرهاي بالاي 50 هزار نفر از سياست ها و اهداف بهزيستي براي كاهش آسيب هاي اجتماعي و معلوليت ها است.
به گفته قادري، معلولان نيازهاي برابري دارند كه بايد اين فرصت برابر اجتماعي را در اختيار آنان قرار داد تا بتوانند توانايي هاي خود را به خوبي شكوفا كنند.
قادري يادآور شد، معلوليت ها به اشكال مختلف جسمي حركتي، شنوايي، بينايي و اختلالات رواني تقسيم مي شوند و بيش از 118 معلول در مناطق زلزله زده شناخته شدند.
مديركل بهزيستي استان كرمانشاه با بيان اينكه قانون جامع حمايت از معلولان در مجلس شوراي اسلامي مراحل پاياني را طي مي كند، اظهار داشت: اين قانون از سوي دولت مورد حمايت قرار گرفته كه در آن اهداف و مباحثي در رابطه با اشتغال معلولان، مناسب سازي و رفت و آمد و همچنين نيازهايي در بعد مسكن وجود دارد كه تصويب آن موجب ارائه خدمات بهتر به معلولان مي شود.
استان كرمانشاه با 2 ميليون نفر جمعيت داراي 31 شهر و 2 هزار و 612 روستا است.
8066/7460 خبرنگار:زهره كريم زاده ** انتشاردهنده:علي مولوي
تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۸
كرمانشاه- ايرنا- مديركل بهزيستي كرمانشاه با بيان اينكه اكثر معلوليت هاي استان به دليل كمبود امكانات بهداشتي و درماني قبل از انقلاب، ژنتيكي و مادرزادي است، از وجود 33 هزار معلول كه در كميسيون هاي تشخيص معلوليت تقاضا داده اند، خبر داد.