محمد امير براهويي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: ورزشكاران اين روستا در رشته هاي يه قُل دوقُل، چوب كشي، فوتبال، هفت سنـــگ، لي لي و دوميداني با يكديگر به رقابت پرداختند.
وي ادامه داد: با توجه به تنوع فرهنگي تا كنون 130 بازي بومي محلي در سيستان و بلوچستان شناسايي شده به طوري كه تنوع اين رشته ها زمينه جذب بيش از 6 هزار ورزشكار سازمان يافته را در اين هيات فراهم كرده است.
براهويي بيان كرد: سيستان و بلوچستان يكي از استان هاي سرآمد در رشته بازي هاي بومي محلي است به گونه اي كه پارسال موفق به كسب عنوان دوم كشوري شد.
به گزارش ايرنا هم اينك 70 هزار ورزشكار سازمان يافته در قالب بيش از 50 هيات استاني و 500 هيات شهرستاني در سيستان و بلوچستان مشغول فعاليت هستند.
سراوان با وسعتي حدود 13 هزار و 905 كيلومترمربع و داشتن سابقه اي تاريخي و تمدن كهن، شرقي ترين شهرستان سيستان و بلوچستان است كه در 347 كيلومتري جنوب شرق زاهدان مركز اين استان و در همسايگي كشور پاكستان قرار دارد.
7316**3213 خبرنگار: عصمت جهاني **انتشاردهنده: اكبر نوري
اخبار لحظه به لحظه را در كانال تلگرامي «اخبار ايرنا سيستان و بلوچستان» دنبال كنيد. @irnazahedan
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۳
زاهدان - ايرنا - رئيس هيات ورزش روستايي و بازي هاي بومي و محلي سيستان و بلوچستان گفت: رقابت هاي فرهنگي ورزشي بازي هاي بومي و محلي بانوان به مناسبت دهه فجر در روستاي دريدر بخش بم پشت سراوان برگزار شد.