تهران- ايرنا- عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي با بيان اين كه ليزر يك مكمل درماني است و در واقع نقش درماني 100درصدي براي بيماران ندارد، گفت: از جمله موارد استفاده از ليزر براي عمل‌هاي زيبايي و بهبود جاي زخم و آثار تروماهاي به جا مانده است.

به گزارش روز چهارشنبه گروه علمي ايرنا از ستاد كنگره جراحي پلاستيك، دكتر عبدالرضا رويين‌تن با اشاره به اينكه ليزر يك فناوري جديد است كه امكان سوء استفاده از آن نيز وجود دارد، افزود: ليزر درمان نهايي مشكلات نيست ولي در بهبود بيمار مي‌تواند نقش موثري داشته باشد و از جمله روش‌هاي استفاده از آن براي عمل‌هاي زيبايي بوده و براي بهبود جاي زخم و آثار تروماهاي به جا مانده نيز استفاده مي‌شود.
رويين‌تن بيان داشت: همچنين استفاده از ليزر روش درماني قطعي براي جوش صورت نيست ولي مي‌تواند براي لايه برداري موثر باشد لذا افراد بايد مراقب باشند كه در اين زمينه‌ها مورد سوء استفاده و كلاهبرداري قرار نگيرند.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي خاطرنشان كرد: جراحان پلاستيك و متخصصين پوست در صورت گذراندن دوره‌هاي آموزشي از جمله افرادي بوده كه مي‌توانند در اين زمينه منبعي براي مراجعه مردم باشند و اقدامات لازم براي آنها را در حوزه‌هاي مختلف از جمله جوان‌سازي صورت و بهبود زخم‌هاي ديابتي انجام دهند.
به گفته دبير علمي كنگره جراحي پلاستيك، نخستين افرادي كه در اين مورد از آنها توسط مردم سوال مي شود و در واقع مردم مشكلات خود در اين زمينه را به آنها ارجاع مي دهند، حوزه جراحي پلاستيك است. لذا بر همين اساس اين كنگره با محوريت ليزر برگزار شد.
فوق تخصص جراحي پلاستيك ادامه داد: اين كنگره 11 و 12 بهمن ماه در بيمارستان امام خميني (ره) در حال برگزاري است و جامعه هدف در اين كنگره متخصصين پوست و جراحان پلاستيك است.
وي آخرين دستاوردهاي علمي در حوزه ليزر و بهره‌مندي از آن در جوانسازي صورت و مطالب علمي جديد توسط همكاران و اساتيد برجسته در كنگره جراحي پلاستيك مورد بحث و گفتگو قرار خواهد گرفت.
علمي**2038**
دريافت كننده: درنا محمديان* انتشار: محتشمي پور
براي اطلاع از اخبار متنوع علمي و فناوري، با كانال علمي ايرنا در تلگرام همراه شويد:
irnaelm@