تهران - ايرنا - فراخوان ارسال فايل تصويري از دستاوردهاي علمي در نخستين دوره «رقابت علمي كنز» اعلام شد.

به گزارش ايرنا از ستاد ارتباطات و اطلاع‌رساني جايزه مصطفي(ص)، رقابت علمي كنز (Knowledge Application and Notion for Society) رقابتي است ميان دانش‌پژوهان، دانشجويان و اساتيد (زير 45 سال) كه ايده­ هاي خود را در قالب يك ارائه تصويري عرضه مي‌كنند.
اين رويداد براي يافتن بهترين راه‌حل‌ هاي علمي به‌ منظور حل مشكلات جامعه با اهداف استفاده از ظرفيت‌ هاي جامعه متخصصين، تهيه انباشتي از آثار علمي،‌ ارتقاي سطح انگيزش و خلاقيت نخبگان جوان،‌ بسترسازي جهت شناسايي و تبادل ايده‌ هاي علمي و فناورانه و استمرار هدفمند تعامل محققان از طريق فضاي مجازي برگزار مي‌شود.
نام اين مسابقه از حديث پيامبر گرامي اسلام گرفته شده كه مي‌فرمايند: 'مثل الّذي يتعلّم العلم ثمّ لا يحدّث به كمثل الّذي يكنز الكنز فلا ينفق منه؛ حكايت كسي كه علم آموزد و از آن سخن نگويد چون كسي است كه گنجي نهد و از آن خرج نكند.'
فراخوان ارسال فايل تصويري از دستاوردهاي علمي نخستين دوره «رقابت علمي كنز» اعلام شد. در اين رويداد به منتخبين در زمينه‌هاي سلامت، انرژي، اقتصاد، آب و محيط‌زيست و فناوري اطلاعات و ارتباطات، با ارائه فايل‌هاي تصويري موردپذيرش جوايز ارزنده‌اي اعطا مي­شود.
ارائه راهكارهاي مبتني بر علم براي پاسخ به مسائل جوامع بشري يكي از ويژگي‌ هاي مهم جهت داوري آثار است. در اين رقابت، علاقمندان مي توانند ضمن مراجعه به www.mustafaprize.org در بخش رقابت علمي كنز و يا از طريق kans_register_bot@ در اين رقابت ثبت نام كرده و دستاورد‌هاي علمي خود را در قالب يك فايل تصويري 3 تا 5 دقيقه­اي ارائه كنند.
سومين روز از هفته مراسم دومين دوره جايزه مصطفي(ص)، در سه دانشگاه صنعتي شريف، علوم پزشكي تهران و شهيد بهشتي با نشست‌ هاي كنز به منظور هم انديشي اصحاب علم و فناوري به منظور بحث و بررسي در خصوص كاربرد علم در حل مسائل جامعه همراه بود. اين مراسم با حضور اساتيد، دانشجويان و برگزيدگان جايزه مصطفي(ص) 2017 در دانشگاه صنعتي شريف آغاز شد و با ارائه پنل‌هاي علمي در دانشگاه­ هاي علوم‌پزشكي تهران و شهيد بهشتي ادامه يافت. سلامت، انرژي، محيط‌زيست، فناوري اطلاعات و ارتباطات، اقتصاد و بانكداري اسلامي، از موضوعات مورد بحث در اين نشست‌ها بود.
جايزه مصطفي(ص)، نشان عالي علم و فناوري جهان اسلام است كه هر دو سال يك‌بار به دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان اسلام اعطا مي‌شود. جايزه مصطفي(ص) با شناسايي، معرفي و تقدير شايسته از برترين‌ هاي علم و فناوري در جهان اسلام، علم‌آموزي و پژوهش را در جوامع اسلامي ترويج و تشويق مي‌كند.
علمي (1) ** 1201 **
تنظيم كننده: عبدالكريم جبارپور* انتشار: محتشمي پور