فرهاد توحيدي روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار سينمايي ايرنا با بيان اينكه خانه اول من تلويزيون است و به آن وفادار هستم، افزود: تلويزيون رسانه اي است كه ميليون ها مخاطب دارد و بايد برخورد خود را با سينما تغيير دهد و به اين هنر - صنعت بزرگ، با توليد برنامه هاي متنوع و دعوت از اساتيد و منتقدان باتجربه سينما گره از مشكلات آن باز كند.
نويسنده فيلم سينمايي «شهر موشها 2» با بيان اين كه نقد منصفانه در تلويزيون به سينماي ايران كمك شاياني مي كند، اظهار كرد: تلويزيون مي تواند بازتاب دهنده زواياي سينما باشد و برنامه هاي اين رسانه درباره سينما بايد طوري باشد كه عقده گشايي نكند زيرا در اين صورت به حل مسايل و مشكلات سينما كمك نمي كند.
توحيدي ادامه داد: در حال حاضر برنامه هايي كه از تلويزيون درباره سينما پخش مي شود اطلاعات چنداني به مخاطب نمي دهد و مسايل زيرساختي و صنفي اين هنر - صنعت را مطرح نمي كنند.
وي تصريح كرد: اين برنامه ها به نوعي به لحاظ فرم و محتوا تبديل به عقده گشايي مي شود در حالي كه بهتر است، توليد برنامه هاي تلويزيوني در جهت ارتقاي سطح فرهنگي، هنري و محتوايي سينما باشد.
اين مدرس سينما با بيان اين كه تلويزيون همواره از جاذبه سينما استفاده مي كند، گفت: محبوبيت و نفوذ برنامه هاي تلويزيون درباره سينما به دليل آن است كه در اين برنامه ها از بازيگران و دست اندركاران سينما كه براي مردم قابل توجه هستند، استفاده مي شود و رسالت مهم (كمك به سينماي ايران ) مورد توجه قرار نمي گيرد.
توحيدي افزود: درحالي كه كمك به سينماي ايران مهمترين رسالت تلويزيون است و بايد براي ارتقاي سطح كيفي توليدات سينمايي با آسيب شناسي و بررسي و تحليل تلاش كند.
وي پيشنهاد داد كه تلويزيون توليدات سينمايي را خريداري كند و آنها را نمايش دهد و قضاوت را به مردم بسپارد.
توحيدي گفت: برنامه سازي راجع به سينما خوب است اما بايد اصولي و كارشناسي شده باشد.
فراهنگ ** 9022 ** خبرنگار: رقيه نوري * انتشار:محتشمي پور
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۳
تهران- ايرنا- نويسنده و مدرس سينما گفت: جاي اساتيد و منتقدان حرفه اي و باتجربه براي بررسي و تحليل آسيب هاي سينماي ايران و ارائه نقد منصفانه در تلويزيون خالي است.