به گزارش روز شنبه ايرنا، مسعود خوانساري در مراسم اختتاميه نخستين گردهمايي آموزشي مديريت پروژه درصنعت حفاظت الكترونيك ايران افزود: تشكلها و اتاقهاي بازرگاني يكي از رسالتهايي كه برعهده دارند، توانمندسازي فعالان اقتصادي براي مطالبهگري از دولت، نظام و حاكميت است.
رييس اتاق تهران پيرامون نقش آموزش در توسعه تشكلها اظهار داشت: چنانچه همه تشكلها بتوانند در زمينه آموزش گامهاي موثري بردارند، بيترديد موفقيتها در همه رشته فعاليتهاي اقتصادي و صنعتي بهتر از وضعيت موجود خواهد شد.
خوانساري افزود: مسايلي نظير تورم، در سالهاي گذشته و ركود، نابساماني در نظام تعرفهها، نوسان ارز، نقدينگي بالا و تنگناهايي كه بانكها دارند، فضاي كسبوكار كشور را با چالشهاي بزرگي روبرو كرده و نيز بنگاهها هم با وجود اين چالشها، در معرض آسيب قرار گرفتهاند.
وي اضافه كرد:تشكلها ميتوانند از طريق همگرايي، مشكلات را رصد كرده و براي حل آنها راهكار پيشنهاد دهند و سطح مطالبهگري خود را ارتقا بخشند.
خوانساري خاطرنشان ساخت: نهاد دولت بياندازه بزرگ است و اين امر هزينههاي بسيار را به دنبال دارد و بخش بزرگي از آنچه به عنوان درآمدهاي نفتي و مالياتي اخذ مي شود، صرف هزينههاي جاري دولت ميشود و سرريز آن به بخش خصوصي ميرسد.
به گفته وي، اكنون حجم مطالبات بخش خصوصي از دولت افزايش يافته و از سوي ديگر متغيري نظير نرخ ارز هنگامي كه با افزايش تقاضا روبرو مي شود، قيمت آن رها ميشود و كسبوكارها را تحت تاثير قرار مي دهد.
رييس اتاق تهران يادآور شد: امروز بانكها، كمبود نقدينگي دارند و اين مهم بر روابط بينالمللي كشور نيز نقش دارد و جذب سرمايههاي خارجي را تحت تاثير قرار داده است.
وي افزود: شركتهاي صاحب نام فني و مهندسي ايران براي حضور در مناقصههاي بينالمللي به دليل برخوردار نشدن از ضمانتنامه، اين فرصتها را از دست ميدهند.
خوانساري گفت: اتاق بازرگاني با دولت و مجلس شوراي اسلامي به منظور تعيين تكليف بخشي از مطالبات بخش خصوصي،با دولت تعامل دارد و با كميسيون تلفيق مجلس به توافق رسيدهايم كه 100 هزار ميليارد تومان از بدهيهاي دولت به بخش خصوصي از طريق تهاتر بدهي بانكها به بانك مركزي و پرداخت بانك مركزي به دولت تسويه شود.
به گفته وي، چنانچه اين پيشنهاد اتاق بازرگاني در صحن علني نيز به تصويب برسد، 50 هزار ميليارد تومان از اين رقم به بخش خصوصي واقعي و 50 هزار ميليارد تومان آن نيز به مطالبات صندوقهاي بازنشستگي و شبهدولتيها اختصاص پيدا خواهد كرد.
خوانساري اضافه كرد: تشكلها، آينده روشني در برابر خود دارند و در واقع بخشي از معضل بيكاري ميتواند با كمك پديدههاي نو و كسبوكارهاي ' آيتي ' محور برطرف شود و در واقع بيكاري و مشكلات اقتصادي، سياسي، اجتماعي و امنيتي از طريق گسترش اين كسب و كارها قابل حل است.
وي ابراز اميدواري كرد: افزايش شناخت و حمايت حاكميت از اين بخش، موجب شود تا اشتغال با كمك بنگاههاي فعال در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات رشد پيدا كند.
به گزارش ايرنا از پايگاه خبري اتاق بازرگاني تهران در پايان اين مراسم با حضور مسعود خوانساري رييس اتاق تهران و مسعود شنتيايي، عضو هيات نمايندگان اتاق تهران و رييس اتحاديه شركتهاي فني و مهندسي حفاظت الكترونيك و شبكههاي ايمني از جمعي از فعالان اين صنعت تجليل و تقدير شد.
اين گردهمايي توسط اتحاديه شركتهاي فني و مهندسي حفاظت الكترونيك و شبكههاي ايمني و به منظور آموزش و مديريت پروژه، مشاوره و طراحي اتاق كنترل با حضور متخصصان، مديران ارشد شركتهاي فني و مهندسي حفاظت الكترونيك، پيمانكاران، كارفرمايان و مشاوران اين صنعت به مدت 2 روز برپا شد.
اخبار اقتصادي ايرنا در تلگرام: IRNAeco@
اقتصام**9123 ** 1559**
انتشار: حسين عضدي فسا
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۹
تهران --ايرنا- رييس اتاق بازرگاني تهران گفت: تشكل ها در حل وفصل مشكلات فعالان و بنگاه هاي اقتصادي مي توانند بسيار موثر واقع شوند و در واقع اين امر يكي از رسالت هاي آنها به حساب مي آيد.