بندرعباس- ايرنا – معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان گفت: در سومين روز از دهه فجر با بهره برداري از سه واحد مرغداري جديد، تعداد مرغداري هاي گوشتي اين استان به 333 واحد افزايش يافت.

محمد پورطرق شامگاه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا اظهار كرد: هرمزگان با داشتن 333واحد مرغداري با ظرفيت 6ميليون و 800هزار قطعه جوجه ريزي درهر دوره، حدود 78درصد گوشت مرغ مورد نياز استان را تامين مي كند.
به گفته وي با بهره برداري از2 واحد مرغداري 20و 25هزار قطعه اي در سيريك و يك واحد 20هزار قطعه اي در شهرستان بشاگرد، درمجموع براي 12نفر شغل دائم ايجاد شده است.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهادكشاورزي هرمزگان يادآورشد: براي احداث اين سه واحد مرغداري 23ميليارد و 500 ميليون ريال توسط بخش خصوصي سرمايه گذاري شده است.
وي ميزان توليد گوشت مرغ در مرغداري هاي فعال هرمزگان را سالانه 24هزارتن عنوان كرد و افزود: اين استان قابليت صادرات سالانه بيش ازشش هزارتن گوشت سفيد دارد.
در استان هرمزگان 333 واحد مرغداري با ظرفيت 6ميليون و 800هزار قطعه جوجه ريزي در هر دوره فعاليت مي كنند.
درآمارهاي منتشره وزارت جهادكشاورزي، سرانه مصرف گوشت مرغ در سطح كشور 24كيلوگرم و هرمزگان 18كيلوگرم عنوان شده است.
6149/2094
خبرنگار:رضا گيلاني**انتشار:هومن محمدكرمي

* آگاهي از آخرين اخبار استان در كانال تلگرام ايرنا هرمزگان
* لينك جستجو كانال: irnabandarabas@
*ايميل: irna.hormozgan@yahoo.com