تهران-ایرنا-'ماتیاس شمالی' مدیر اجرایی آژانس امداد و اشتغال سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی(آنروا) در نوار غزه هشدار داد: بودجه این نهاد برای تامین نیازهای آوارگان فلسطینی و كمك رسانی به آنها فقط تا ماه جولای آینده (تیر- مرداد ماه) پاسخگو خواهد بود.

به نوشته پایگاه خبری روزنامه القدس العربی، وی افزود: بحران مالی كه آنروا در سال 2018 با آن روبرو است، بزرگترین بحران مالی آن از زمان تاسیس این آژانس است.
شمالی گفت: اگر بودجه لازم برای این آژانس به منظور كمك رسانی به فلسطینیان تامین نشود، آنروا مجبور است تا اقداماتی را برای كاهش خدمات خود در پنج منطقه عملیاتی اش در غزه در پیش گیرد.
این مسئول سازمان ملل متحد تصریح كرد: اكنون به دنبال راهی برای تامین بودجه لازم این آژانس هستیم.
وی گفت: آنروا در حال حاضر برای ارایه خدمات خود در سال جاری میلادی به 740 میلیون دلار حمایت مالی نیاز دارد.
مدیر اجرایی این آژانس در نوار غزه همچنین گزارش داد كه آنروا بودجه لازم برای تامین كمك های غذایی برای آوارگان فلسطینی در دوره دوم توزیع این كمك ها كه هر سه ماه یكبار صورت می گیرد را نخواهد داشت.
وی با هشدار نسبت به بحران معیشتی جاری در نوار غزه، گفت: در هم آمیختن مسایل سیاسی با انسانی توسط آمریكا و اسرائیل غیرقابل پذیرش است.
این مسئول سازمان ملل همچنین انحلال این نهاد را رد كرد و وجود آنروا را عامل ثبات در منطقه بخصوص نوار غزه ضروری دانست.
وی افزود: كاهش خدمات آنروا در نوار غزه با توجه به وضعیت معیشتی مردم این منطق باعث یك فاجعه در این باریكه می شود.
آمریكا 23 ژانویه (3 بهمن ماه) اعلام كرد كه این كشور كمك سالانه 65 میلیون دلاری خود را به آژانس آنروا به تعلیق در می آورد.
رژیم صهیونیستی نیز پیشتر خواستار انحلال این نهاد و انضمام آن به كمیساریای امور پناهندگان سازمان ملل متحد شده بود.
رژیم صهیونیستی می خواهد با انحلال آژانس امداد و اشتغال سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی(آنروا) مساله آوارگان فلسطینی و حق آنها برای بازگشت به سرزمین خود را از بین ببرد.
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی پیش از این اذعان كرده بود كه آنروا یك نهاد ضد اسرائیل است، چرا كه مساله آوارگان فلسطینی را زنده نگه می دارد.
خاورم**9366**1275
مترجم:صغری رحیمی*انتشار دهنده: مجید جعفری