‎سنندج - ايرنا - عمليات اجرايي خط انتقال اب از سد عباس آباد پايان يافت و طرح آبرساني اضطراري از اين سد به شهر بانه روز چهارشنبه با حضور مسئولان آبفاي شهري استان كردستان و مسئولان محلي به بهره برداري رسيد.

‎به گزارش خبرنگار ايرنا، طرح آبرساني از سد عباس آباد به شهر بانه با 6 هزار متر لوله گذاري، 2 ايستگاه پمپاژ و 60 ميليارد ريال هزينه در مدت سه ماه اجرا و امروز به بهره برداري رسيده است.
فرماندار بانه در آيين بهره برداري از اين طرح با بيان اينكه با اجراي اين پروژه، ظرفيت تامين آب اين شهر به 250 ليتر در ثانيه افزايش مي دهد، گفت: از شهريور امسال زنگ خطر كم آبي در بانه به صدا درآمد بنابراين به فكر تامين آب شرب اين شهر در موارد اضطراري افتاديم.
‎محمد فلاحي با اشاره به اضافه شدن 433 هكتار به محدوده اين شهر و افزايش جمعيت شهري بانه بدليل مهاجرت از ديگر مناطق و شهرها افزود: طرح تامين آب اضطراري بانه برنامه ريزي و طي سه ماه اجرايي شد.
‎وي تاكيد كرد: رساندن ظرفيت آب به 250 ليتر در ثانيه و تامين آب شهر كار بزرگي بود كه با تلاش مسئولان آبفاي شهري استان كردستان و حمايت مسئولان محلي اجرا شد.
‎نماينده مردم شهرستان هاي سقز و بانه در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين آيين از آغاز ساخت 2 سد چومان و كاني گويژان و اختصاص رديف اعتبار براي اجراي آنها در بودجه سال 97 خبر داد.
‎محسن بيگلري گفت: پيش از بهره برداري طرح تامين آب بانه، تامين آب شرب براي جمعيت 110 هزار نفري اين شهر مشكل بود اما اكنون و با احداث اين خط انتقال، مشكل براي دراز مدت برطرف شده است.
‎وي يادآور شد: احداث سد عباس آباد از مصوبات سفر مقام معظم رهبري به استان كردستان بود اما خط انتقال آن از مصوبات اين سفر نبود ولي با همكاري مديران محلي و استاني انجام شد.
‎بيگلري از مديرعامل آب و فاضلاب شهري استان كردستان بدليل پيگيري هاي مداوم براي احداث و اجراي انتقال آب سد عباس آباد به شهر بانه قدرداني كرد.
‎بيگلري در بخش ديگري از سخنان خود از تامين 150 ميليارد ريال اعتبار براي دو بانده كردن جاده سقز - بانه نيز خبر داد.
شهرستان بانه با 158 هزار نفر جمعيت در 242 كيلومتري شمال غرب سنندج واقع شده است.‎
خبرنگار:اميد بهمني**انتشار: مجيد سليماني
6108/9102