بهمن دستار روز پنجشنبه در حاشیه آیین تجلیل از عوامل اجرایی جشن عاطفه ها در اراك در گفت و گو با ایرنا، افزود: این كمك ها در قالب هدایای جنسی و نقدی به یك هزار مركز نیكوكاری اهدا شده است.
وی اظهار كرد: 2 هزار و 100 میلیارد ریال كمك در قالب كالا و خدمات در 10 ماه امسال از طرف مراكز نیكوكاری به نیازمندان تحویل شده است.
مدیركل هماهنگی شبكه های مردمی كمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: یك هزار مركز نیكوكاری در استان ها با محوریت محله ها و مساجد به ارایه خدمات به مددجویان اشتغال دارد.
دستار افزود: ایجاد شبكه های اجتماعی كمك رسان از اهداف اصلی شكل گیری مراكز نیكوكاری با رویكرد حفظ جایگاه انسانی افراد نیازمند است.
وی اظهار كرد: كوشش می شود از هشت دهك جامعه كه توان مالی بالا و مطلوب دارند به 2 دهك نیازمند به بهترین شكل كمك شود.
مدیركل هماهنگی شبكه های مردمی كمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: امور خیریه از فعالیت های فردی به سمت كار خیرجمعی و مراكز نیكوكاری سوق یافته است و این سرمایه ای بزرگ برای نظام است.
دستار افزود: مراكز نیكوكاری یكی از بخش های خدمت رسان نظام اسلامی هستند و در كنار بخش خصوصی و دولتی در پیشرفت كشور مشاركت دارند.
وی بیان كرد: انعطاف پذیری، دسترسی آسان و مسئولیت آگاهانه از ویژگی های مراكزنیكوكاری است.
مدیركل هماهنگی شبكه های مردمی كمیته امداد امام خمینی (ره) ادامه داد: موج بزرگ خدمات نوع دوستانه و مشاركت خیران و مردم در كمك به آسیب دیدگان زمین لرزه كرمانشاه بسیار مشهود بود و است.
دستار افزود: در شرایط كنونی ابعاد فقر متنوع است و كمك به نیازمند تنها در ارایه خدمات معیشتی خلاصه نمی شود بلكه دامنه آن گسترده شده است.
وی اظهار كرد: شناسایی افراد نیازمند و كمك برای رفع مشكلات این طیف از جامعه از تكالیف و ماموریت های مراكز نیكوكاری است.
دستار افزود: توانمند سازی سازمانی و اجتماعی و مددجویان در مراكز نیكوكاری در دستور كار متولیان این حوزه است.
مدیركل كمیته امداد امام خمینی(ره) استان مركزی نیز در این آیین گفت: 100 هزار نفر در این استان از انواع خدمات كمیته امداد امام خمینی (ره) بهره مند می شوند.
قنبر موسی نژاد افزود: در 10 سال اخیر، 30 هزار فرصت شغلی توسط این نهاد حمایتی در استان ایجاد شده و 9 هزار فرصت شغلی در قالب كاریابی و معرفی به مراكز تولیدی و صنعتی برای مددجویان فراهم شده است.
وی اظهار كرد: پرداخت 130 هزار مورد تسهیلات و 40 هزار مورد جهیزیه از دیگر خدماتی است كه در 10 سال اخیر توسط كمیته امداد امام خمینی (ره) استان مركزی ارائه شده است.
مدیركل كمیته امداد امام خمینی(ره) استان مركزی گفت: مراكز نیكوكاری كمیته امداد امام خمینی (ره) یك شبكه مسجد محور است كه با همكاری افراد خیر، ائمه جمعه و علما فعالیت می كند.
موسی نژاد افزود: ساماندهی اقشار مختلف جامعه، تشكیل سازمان مردمی كارآمد، تقویت مسئولیت اجتماعی مردم، تقویت پیوندهای اجتماعی محله و پیشگیری از فقر از جمله اهدافی است كه برای ایجاد مراكز نیكوكاری تعریف شده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: آمار طلاق در بین مددجویان این نهاد حمایتی پایین است و در راستی آزمایی از هشت هزار زوج در سال های 90 تا 95، آمار طلاق در میان مددجویان كمیته امداد استان مركزی كمتر از پنج درصد است.
وی اظهار كرد: این در حالی است كه نرخ طلاق در استان مركزی 20 درصد است.
در این آیین از مسئولان و اعضای مراكز نیكوكاری استان مركزی تجلیل شد.
38 هزار خانوار زیرپوشش خدمات كمیته امداد امام خمینی(ره) استان مركزی قرار دارد.
6991/6013/خبرنگار: معصومه ابراهیمی**انتشاردهنده: مژگان حیدری
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۳
اراك - ایرنا - مدیركل هماهنگی شبكه های مردمی كمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: مشاركت های مردمی در كشور امسال تاكنون در همسنجی با مدت مشابه سال گذشته رشد 69 درصدی داشته است.