به گزارش ایرنا، وحید خلیلی اردلی روز پنجشنبه در نشست بررسی طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی این استان افزود: طرح الگوی نوین مشاغل خانگی دارای سه مرحله شناسایی ظرفیت ها و مزیت ها، آموزش و توانمندسازی و اتصال به بازار است كه بزودی مرحله نخست این طرح در استان به پایان می رسد.
وی افزود: این طرح با همكاری وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی و جهاد دانشگاهی در هشت استان كشور از جمله چهارمحال و بختیاری به صورت آزمایشی در حال اجراست.
خلیلی اردل تصریح كرد: مرحله اول بررسی، شناسایی و اولویتبندی مزیتهای استانهاست و مرحله دوم این طرح، توانمندسازی است و در این مرحله ارزیابی و استعدادسنجی متقاضیان، هدایت و مشاوره به آنان، آموزش و ایجاد شبكه بین كارآفرینان، خبرگان حوزه مشاغل خانگی و حتی بازار و خریداران انجام میشود.
رئیس جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری اتصال به بازار را مهمترین بخش و مرحله سوم اجرای طرح دانست و عنوان كرد: بسیاری از فعالیتهای اقتصادی در مرحله شكلگیری بهعلت نداشتن توجه به بازارهای هدف، با شكست مواجه میشود از همین رو تلاش بر این است تا با برندسازی و ایجاد بازار فروش برای محصولات تولیدی مشاغل خانگی گام مهمی در توسعه این مشاغل برداریم.
خلیلی اردلی خاطرنشان كرد: فرهنگسازی، اطلاع رسانی و تغییر نگرش به مقوله اشتغال اصل مهمی در اجرای این طرح است و تاكنون اقدامات موثری در این حوزه انجام گرفته است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی، كردستان، لرستان، خراسان جنوبی، آذربایجان غربی، خراسان شمالی و كرمانشاه استانهای پایلوت اجرای طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی كشور انتخاب شده اند كه به گفته دبیر ستاد مشاغل خانگی وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی این طرح تا پایان فروردین ماه سال 97 به اتمام می رسد.
خبرنگار: خاطره حسین زاده**انتشاردهنده:جهانبخش صفری
7363/6021
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۱
شهركرد- ایرنا- رئیس جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری گفت: با بررسی ظرفیت ها و مزیت های استان در حوزه مشاغل خانگی بزودی نتیجه این مطالعات از سوی كمیته علمی اعلام می شود.