«تاكسی هوایی یا همان ایر تاكسی، یك نوع اصطلاح كلی است كه برای انواع هواپیماهای دربستی مورد استفاده قرار میگیرد.»
« ایر تاكسی عبارت است از استفاده از هواپیما در مسیرهای مختلف پرواز بدون استفاده از برنامۀ پروازی كه به خودی خود موجب صرفه جویی در زمان و هزینه خواهد شد.»
« تاكسی هوایی یك هواپیمای سبك یا حتی فوق سبك است و میتواند با حداقل ظرفیت ممكن كه چیزی در حدود ظرفیت یك تاكسی یا اتوبوس معمولی است، در مسیرهای كوتاه جا به جا شود.»
محمود امانی بنی روز دوشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ایر تاكسی نیاز به امكانات فرودگاهی چندانی ندارد و پروازهای آنرا می توان بر روی باند 500 متری انجام داد.
وی ادامه داد: سرمایه گذاران می توانند با راه اندازی ایر تاكسی بین سرزمین اصلی و جزیره ها و سایر نقاط كه هم اكنون تقاضای آن وجود دارد مانند بندرعباس به جاسك اقدام كنند.
وی ادامه داد: نباید توقع داشت همه مشكل های هرمزگان از خارج و با مدیریت و فعالیت بیرونی حل شود، مقاومت های داخلی هم وجود دارد و در چند سال گذشته برای افزودن پرواز درمسیر بندرعباس به مشهد با مقاومت شركت ها و چارتر كنندگان روبه رو شدیم.
وی اشاره كرد: مسافران استقبال خوبی از این پروازها داشته اند و پروازهای این مسیر به صورت مرتب در حال انجام است.
امانی بنی هم چنین از برنامه و تلاش فرودگاه های هرمزگان برای افزایش پروازهای مسیر بندرعباس به تبریز بصورت رفت وبرگشت خبر داد.
وی خاطر نشان كرد: پرواز این مسیر می تواند مورد استفاده مسافران چند استان اطراف قرار گیرد كه این نیاز به توجه چارتر كنندگان و شركت های هواپیمایی بستگی دارد.
مدیركل فرودگاه های هرمزگان خاطرنشان كرد: افزایش تعداد پروازهای این مسیر از یك پرواز در طول هفته به 2 یا سه پرواز در افزایش خدمت دهی به مردم بسیار موثر خواهد بود كه می تواند گردشگری هرمزگان و آذربایجان شرقی را متاثر كند.
امانی بنی به خبرنگار ایرنا گفت: چارتر كنندگان پروازها در بندرعباس خود از شركت های چارتری دیگری پروازها را چارتر می كنند و چارتر كننده دسته دوم محسوب می شوند.
وی بیان كرد: اگر این چارتر كنندگان خود بتوانند به صورت مستقیم پروازها را چارتر كنند آزادی عمل بیشتری خواهند داشت.
مدیركل فرودگاه های هرمزگان اشاره كرد: در حال حاضر تنها پرواز در مسیر بندرعباس به تبریز در روزهای شنبه هر هفته انجام می شود.
وی افزود: این استان به تنهایی 16 درصد فرودگاه های كشور را در خود جای داده است.
این استان دارای 13 فرودگاه است كه از این تعداد تنها 6 فرودگاه در تملك و مورد استفاده شركت فرودگاه ها قرار دارد.
سه فرودگاه شامل بندرعباس ، بندرلنگه و ابوموسی از 6 فرودگاه یاد شده عملیاتی بوده و سه فرودگاه پارسیان ، بستك و میناب به دلیل نداشتن دیوارهای حفاظتی غیرعملیاتی هستند.
3219 /6048
خبرنگار: عزت الله معمارباشی ** انتشار دهنده: خلیل تنیده
* آگاهی از آخرین اخبار استان در كانال تلگرام ایرنا هرمزگان
* لینك جستجو كانال: irnabandarabas@
*ایمیل: irna.hormozgan@yahoo.com
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۲
بندرعباس - ایرنا - مدیركل فرودگاه های هرمزگان گفت: زیرساخت ها و ظرفیت لازم برای نشست و برخاست ایرتاكسی در استان در سال های گذشته فراهم شده است.