فاروج- ايرنا- رئيس شركت برق شهرستان فاروج گفت: اين شهرستان در اجراي طرح جايگزيني شبكه هاي سيمي به كابل خودنگهدار در خراسان شمالي پيشرو بوده و در اين شاخص رتبه نخست را در استان دارد.

مهندس علي پيك فلك چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا اظهار كرد: هم اكنون تنها دو كيلومتر از شبكه هاي برق اين شهرستان در جايگزيني شبكه سيمي به خودنگهدار باقي مانده است كه بزودي نيز اجرايي خواهد شد.
وي افزود: با توجه به ميزان اجراي طرح پاكسازي و جايگزيني شبكه هاي سيمي به كابل خودنگهدار فشار ضعيف در اين شهرستان، هم اكنون فاروج نخستين شهرستان استان خراسان شمالي در اين حوزه است.
به گزارش ايرنا مزاياي اصلي شبكه هاي خودنگهدار كاهش تلفات، كاهش خاموشي و قطعي هاي برق به خصوص در وضعيت جوي ناپايدار، كاهش برق هاي غير مجاز، كاهش سرقت سيم هاي مسي و عدم نياز به شاخه زني درختان است.
پيك فلك گفت: در سال جاري نيز با تبديل 35 كيلومتر از شبكه روستايي اين شهرستان با اعتبار 8 ميليارد ريالي، همچنان رتبه نخست در سطح استان را دارد.
وي اظهار كرد: با پايان يافتن اجراي طرح جايگزيني شبكه هاي سيمي به كابل خودنگهدار در دو روستاي اين شهرستان با حجم دو كيلومتر، فاروج نخستين شهرستان 100 در صدي (شهر و روستا) در اين زمينه خواهد بود.
پيك فلك با اشاره به طرح هاي اجرايي شده در سال جاري گفت: ساخت چهار كيلومتر شبكه و نصب ترانس براي تامين برق متقاضيان جديد در سطح شهرستان انجام شد.
وي از ساخت شبكه و نصب ترانس براي تامين برق متقاضيان مسكن مهر شهر فاروج نيز خبرداد و گفت: 170 دستگاه كنتور هوشمند تعويض و نصب شده است.
پيك فلك از بهره برداري از ساختمان عملياتي شعبه برق روستاي ينگه قلعه خبرداد و افزود: 11 دستگاه كليد هوشمند براي اتوماسيون و افزايش قابليت مانور شبكه برق فاروج نصب شده است.
وي يادآورشد: در مجموع براي اجراي اين طرح ها 18ميليارد و 160 ميليون ريال هزينه شده است.
در شهرستان فاروج 85 روستا برق دار شده كه از 20 هزار مشترك آن هفت هزار و300 مشترك شهري و 12 هزار و700 مشترك روستايي است.
7187/ 6042/3007 خبرنگار: مرضيه مهربان ** تنظيم كننده: ربابه صانعي ** انتشار دهنده: سيد حسين قدسي