اراك - ایرنا - جانشین قائم مقام وزیر كشور در ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی گفت: بهره گیری موثر از ظرفیت مردمی به عنوان سرمایه اجتماعی ارزشمند در پیشبرد اهداف حقوق شهروندی مقوله ای است كه باید تقویت شود.

به گزارش ایرنا، علی مولازاده روز پنج شنبه در نشست دوره آموزشی صیانت از حقوق شهروندی و عفاف و حجاب در اراك، افزود: به منظور افزایش رضایتمندی مردم و تحقق حقوق شهروندی در جامعه تفاهم نامه ای بین استانداری ها و سازمان استخدامی كشور منعقد شده است و با تشكیل كارگروهی استفاده از ظرفیت های مردم در دستور كار قرار دارد.
وی، انجام كارهای فوق العاده را از جمله تاكید های مقام معظم رهبری برای تحقق حقوق شهروندی و عفاف و حجاب در جامعه دانست.
جانشین قائم مقام وزیر كشور در ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی ادامه داد: در انجام فعالیت های فوق العاده باید برای رفع مشكلات مردم و افزایش خدمت رسانی به جامعه كارها در كوتاهترین زمان انجام شود.
مولازاده، انجام فعالیت های فرهنگی را از دیگر عوامل صیانت از حقوق شهروندی و حجاب و عفاف در جامعه دانست و ادامه داد: نهادهای فرهنگی نظیر صدا و سیما، سازمان تبلیغات اسلامی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این خصوص رسالت سنگینی برعهده دارند.
وی گفت: دستگاه های متولی و فعال حوزه حقوق شهروندی و عفاف و حجاب با همكاری و هماهنگی هرچه بیشتر می توانند زمینه رضایتمندی و مشاركت مردم را در جامعه فراهم كنند.
جانشین قائم مقام وزیر كشور در ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی گفت: در پی انعقاد تفاهم نامه با سازمان استخدامی كشور زمینه فعالیت 2 سازمان مردم نهاد در حوزه حقوق شهروندی در استان ها مهیا شده و بازرسی از دستگاه ها توسط سازمان های مردم نهاد باید به گونه ای انجام شود كه نارضایتی دستگاه ها را به همراه نداشته باشد.
مولازاده افزود: نیاز است سازمان های مردم نهاد گزارش های بازرسی از دستگاه ها را به دبیرخانه استانی منعكس و مشكلات احتمالی توسط دبیرخانه برطرف شود.
وی گفت:دبیرخانه حقوق شهروندی با كارگروه سفر های نوروزی نیز همكاری دارد و تلاش شده است با بازرسی از مجتمع های خدماتی و رفاهی جاده ای در ایام عید نوروز و رفع مشكلات آن ها زمینه افزایش رضایتمندی و تحقق حقوق شهروندی در جامعه بیشتر فراهم شود.
مدیركل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مركزی نیز در این نشست گفت: فعال كردن شورای توسعه مدیریت و شورای راهبردی استان، سركشی سرزده از دستگاه ها و ایجاد میز خدمت از جمله اقدام های استان برای افزایش رضایتمندی و تحقق حقوق شهروندی در استان است.
غلامرضا فتح آبادی افزود: بر اساس آیین نامه های موجود 80 درصد كارهای مردم باید در ورودی اداره ها و توسط میز خدمت انجام شود كه برای تحقق این مهم نیاز است از افراد شایسته و متعهد در این حوزه بهره گیری شود.
وی ادامه داد: بازدید سرزده از دستگاه های اجرایی برای تحقق حقوق شهروندی از یك ماه گذشته در استان مركزی آغاز شده است و تا كنون از 10 نهاد بازدید شده است كه هر هفته از سه دستگاه بازرسی به عمل می آید.
مدیركل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مركزی گفت: بازرسی از دستگاه ها از سال آینده به صورت متمركز و زیر یك چتر انجام شود.
فتح آبادی افزود: مجوز 3 سازمان مردم نهاد فعال در حوزه حقوق شهروندی و عفاف و حجاب در استان مركزی صادر شده است.
وی گفت: یك هزار مجتمع و واحد خدماتی در نوروز پارسال توسط دبیرخانه حقوق شهروندی در استان مورد بازرسی قرار گرفت.
وی ادامه داد: 390 مطب عمومی و تخصصی در سال جاری توسط دبیرخانه حقوق شهروندی استان مركزی مورد بازرسی قرار گرفته و 80 درصد مشكلات این مطب ها از جمله گرانفروشی برطرف و تا یك ماه آینده 25 درصد آنها مورد بازرسی قرار می گیرد.
مدیركل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مركزی افزود: 20 بیمارستان، 45 درمانگاه، 45 مركز اورژانس و 300 مدرسه در مقاطع مختلف نیز در این مدت در استان بازرسی شده است.
فتح آبادی گفت: اجرای تفاهم نامه استانداری مركزی با كمیسیون حقوق بشر از دیگر اقدام های دبیرخانه حقوق شهروندی استان است و ایجاد دفتر این كمیسیون در این استان در دستور كار است.
در این نشست با حضور قائم مقام وزیر كشور، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی و برخی از مدیران استانی با اهدای لوح تقدیر از نمایندگان گروه های ارزیاب تقدیر شد.
1955/6013/خبرنگار:مهدی عظیمی***انتشاردهنده:مزگان حیدری