مسعود نادریان یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در سه سال گذشته درهمه زمینه های آموزشی، پژوهشی، علمی و اجرایی دانشگاه جهرم یك تحول اساسی ایجاد شده است.
وی ادامه داد: در بخش پژوهشی در حوزه تولید علم 26 ثبت ژن و اختراع داشتیم كه دو اختراع آن بین المللی است.
رئیس دانشگاه جهرم گفت:همچنین در سه سال گذشته سه شركت دانش بنیان به ثبت رساندیم و بیش از 100 مقاله isi در مجله های معتبر دنیا توسط این دانشگاه چاپ شد.
نادریان افزود: چاپ 18 عنوان كتاب، افزایش تعداد اعضای هیات علمی از 19 نفر به 57 نفر، احداث 18 آزمایشگاه تخصصی و راه اندازی مركز تحقیقاتی آپا(شناسایی بدافزارها و هكرها) از دیگر دستاوردهای دانشگاه جهرم در سه سال گذشته است.
وی ادامه داد: در سه سال گذشته بیش از 18 پروژه عمرانی را شروع و به بهرداری رساندیم كه اعتبار 6 پروژه آن از طریق كمك خیرین، بودجه های غیرمصوب و صرفه جویی ها تامین شد.
رئیس دانشگاه جهرم گفت: همچنین كتابخانه الكترونیك دانشگاه را راه اندازی كردیم كه بیش از 600 هزار جلد كتاب در اختیار دانشجویان قرار می دهد.
نادریان بیان كرد: دانشگاه جهرم در سال 1386 در سه رشته IT ، كامپیوتر و مترجمی زبان انگلیسی با 123 دانشجو شروع به كار كرد و این درحالی است كه امسال در دهمین سال تاسیس این دانشگاه حدود سه هزار و 100 دانشجو داریم كه در 23 رشته كارشناسی و هفت رشته كارشناسی ارشد در چهار دانشكده ادبیات و علوم انسانی، دانشكده مهندسی، دانشكده علوم كشاورزی و دانشكده علوم پایه تحصیل می كنند.
وی به فعالیت های اجرایی دانشگاه جهرم اشاره كرد و گفت:در حوزه فعالیت های اجرایی دانشگاه دارای برنامه راهبردی است، تا دو سال گذشته دانشگاه نمودار سازمانی نداشت كه نمودار سازمانی آن را به تصویب رساندیم و تمام شوراها و كمیته های پیش بینی شده در آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها در دانشگاه راه اندازی شد.
رئیس دانشگاه جهرم به فعالیت های این دانشگاه در حوزه ارتباط صنعت و دانشگاه اشاره كرد و گفت: نسل چهارم دانشگاه ها به عنوان دانشگاه های ثروت آفرین نام گرفته است و با این فكر از دو سال قبل مركز رشد به خصوص در حوزه IT فعالیت خود را در دانشگاه جهرم آغازكرد.
نادریان افزود: همچنین یك نیروگاه 25.5 مگاواتی در حوزه برق با استفاده از 100 درصد سرمایه گذاری خارجی را در دستور كار داریم.
وی ادامه داد: از سوی دیگر برنامه ریزی كرده ایم در مرحله اول دو هكتار گیاهان دارویی را تولید و به تجاری سازی تبدیل كنیم.
رئیس دانشگاه جهرم گفت:همچنین با سه شركت دانش بنیان و 26 ثبت اختراع تلاش می كنیم بتوانیك یك تا دو اختراع را به مرحله تجاری سازی برسانیم.
نادریان همچنین در خصوص رویكرد وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر تفویض اختیار به دانشگاه ها گفت: در همه جای دنیا اینگونه است كه دانشگاه ها خودشان براساس نیازهای منطقه ای برنامه ریزی و نیروی متخصص تربیت كنند، این اقدام بسیار موثر و خوبی است كه دانشگاه ها بتوانند در خصوص برنامه ها تصمیم گیری كنند.
وی ادامه داد: واگذاری اختیارات به دانشگاه های سطح یك كه 13 دانشگاه هستند انجام شده اما باید این روند سرعت بیشتری پیدا كند و رشته های غیر كاربردی حذف شوند و با رشته های دیگر اقدام شود و آنچه مورد نیاز بازار است را تربیت كنیم.
9254 / 1876
خبرنگار: سجاد خسروانیان ** انتشاردهنده:غلامرضا مالك زاده
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۹
شیراز-ایرنا- رئیس دانشگاه جهرم به برنامه ریزی ها و رویكردهای این دانشگاه در حوزه تولید علم اشاره كرد و گفت: در سه سال گذشته 26 اختراع و ژن توسط دانشگاه جهرم به ثبت رسیده است.