زنجان - ايرنا - معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي استان زنجان گفت: از ابتداي سالجاري تاكنون 234 هزار تن انواع فرآورده هاي خام دامي در اين استان توليد شد كه نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد سه درصدي دارد.

رحمان رستمخاني روز يكشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: اين فرآورده ها شامل 173 هزار تن شيرخام، 37 هزار تن گوشت طيور صنعتي، 15 هزار تن گوشت قرمز، تخم مرغ 8 هزار تن و عسل نيز 934 تن است.
به گفته وي، از اين ميزان توليد فرآورده هاي خام دامي در استان زنجان 154 هزار تن در داخل اين استان و 80 هزار تن ديگر نيز به بازار مصرف استان هاي همجوار و تهران ارسال شده است.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهادكشاورزي استان زنجان خاطرنشان كرد: شهرستان هاي خدابنده و زنجان به ترتيب بيشترين، ايجرود و خرمدره نيز كمترين توليد در گوشت قرمز، شهرستان هاي ابهر و زنجان نيز بيشترين توليد گوشت طيور در استان زنجان را به خود اختصاص داده اند.
به گفته رستمخاني، شهرستان هاي خدابنده، ابهر و زنجان به ترتيب در توليد شير، تخم مرغ و عسل بيشترين عملكرد را در استان داشته اند.
وي اظهار كرد: هم اكنون بيش از 23 هزار نفر در بخش هاي مختلف توليد فرآورده هاي خام دامي استان زنجام مشغول بكار هستند.
به گزارش ايرنا، در سال گذشته 50 هزار تن انواع محصول كشاورزي از اين استان صادر شد كه اين ميزان نسبت به صادرات محصولات كشاورزي ثبت شده در سال 94، رشد 34 درصدي داشت.
از ابتداي امسال تاكنون انواع محصولات دامي، باغي و زراعي به ارزش بيش از 918 ميلياردريال معادل 25 ميليون دلار با بيش از 41 هزار و 925 هزار تن از اين استان به 16 كشور دنيا صادر شد.
7325/8068
خبرنگار: حديث ابوالحسني ** انتشار دهنده: اسماعيل جهانبخش