به گزارش خبرنگار اجتماعي ايرنا، فريده اولاد قباد روز شنبه در همايش ايثار، زبان صلح جهاني در تالار خليج فارس دانشكده زبان ها و ادبيات خارجي دانشگاه تهران افزود: تصويب قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران به عنوان يكي از طرح هاي مهمي است كه به عنوان يك قانون در مجلس شوراي اسلامي به تصويب رسيده تا بتوانيم خدمات خوبي به ايثارگران ارائه بدهيم.
وي كه عضو فراكسيون ايثار مجلس شوراي اسلامي نيز هست؛ گفت: بايد براي حوزه ايثار و شهادت و قوانيني كه در اين حوزه وجود دارد بيشتر توجه شود البته ما در مجلس هم به اين موضوع نگاه ويژه داريم.
اين نماينده مجلس در ادامه درباره اين همايش با بيان اينكه ايران مي تواند زبان صلح را به ديگر كشورها ارائه دهد، اظهار داشت: تمام تلاش ما در اين راستا بايد به كار گرفته شود.
اولادقباد ادامه داد: اگر زنان همدل و هميار در كنار همسران، پدران و فرزندانشان نبودند در جنگ تحميلي هست ساله ما موفق نبوديم و اگر زنان را در عرصه صلح در نظر نگيريم كه اينكه زنان مي توانند از اين زبان به خوبي استفاده كنند باز نمي توانيم موفق باشيم.
وي تصريح كرد: در جنگ تحميلي ٦ هزار شهيده ، پنج هزار و ٧٠٠ زن جانباز داريم و در دوران دفاع مقدس دو هزار و ٥٠٠ زن پزشك و ٢٢ هزار امدادگر زن، مردان را همراهي مي كردند.
اوالادقباد معتقد است: واكاوي ايثار مي تواند از طريق همين دانشكده زبان ها و ادبيات خارجي دانشگاه تهران، پيام هاي خوبي به جهان انعكاس دهد.
اولادقباد درباره شهيد پژوهي نيز گفت: ما طرحي را در سال ١٣٩١ ارائه داديم كه دانشجويان با انجام طرح هاي شهيد پژوهي و بازخواني وصيت نامه شهدا بيشتر آشنا شوند.
همايش ايثار ، زبان صلح جهاني امروز شنبه در محل تالار خليج فارس دانشكده زبان ها و ادبيات خارجي دانشگاه تهران با حضور محمدجواد ظريف وزير امور خارجه و جمعي از مسئولان و كارشناسان حوزه ايثار و شهادت و تعدادي از نخبگان شاهد و ايثارگر به هميت بنياد شهيد و دانشگاه تهران به مدت يك روز برگزار شد.
اجتمام ** ٧٢٦٨ ** 1418
تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۷
تهران - ايرنا - نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي گفت: در كشور قوانين زيادي درباره حوزه ايثار و شهادت وجود دارد اما هنوز تعداد زيادي از اين قوانين به تصويب نرسيده است.