سنندج - ايرنا - امام جمعه اهل سنت قروه گفت: مردم بايد به جاي اختصاص هزينه براي مواد محترقه در چهارشنبه آخرسال و خريد اضافه وسايل عيد نوروز، اين هزينه ها را صرف كمك به نيازمندان كنند.

به گزارش خبرنگار ايرنا، ملاهاشم نوري در نشست خيرين و مبلغين زكات در كانون فرهنگي-تربيتي ولايت شهرستان قروه افزود: زكات بعد از نماز در دين اسلام به عنوان يكي از مهم ترين و از واجبات دين اسلام قرار گرفته است كه آثار و بركات زيادي براي افراد خير دارد.
وي با بيان اينكه شهرستان قروه پتانسيل و ظرفيت هاي زيادي در بخش كشاورزي و معدن دارد اضافه كرد: اين شهرستان در بخش زكات چندان موفق نبوده است و در رابطه با عملكرد و اهميت زكات در بين مردم نياز به فرهنگسازي و آگاه سازي وجود دارد.
وي اظهار كرد: با توجه به اينكه كشور ايران در يك برهه اي از زمان مورد توطئه هاي دشمن و تبليغات منفي در داخل و خارج از كشور قرار گرفته است مي طلبد در اين زمينه هوشيار و بصير باشيم چرا كه دشمن مي خواهد امنيت و نعمت انقلاب اسلامي را مخدوش كند.
به گفته ماموستا نوري، كميته امداد امام خميني (ره)در طول عمر چهل ساله خود حامي نيازمندان و قشر مستضعفين جامعه بوده است.
مدير كل كميته امداد امام خميني (ره) كردستان هم در اين نشست گفت: تعهد دبيرخانه شوراي زكات استان كردستان در 11 ماه گذشته از ابتداي سال جاري 140 ميليارد ريال بود كه 117 درصد آن محقق شده است.
محمد رسول شيخي زاده با اشاره به رشد 52 درصدي پرداخت زكات در استان كردستان نسبت به مدت مشابه سال قبل افزود: در سال جاري 164 ميليارد ريال زكات در استان جمع آوري شده است.
به گفته وي در سال جاري 182پروژه عام المنفعه، جهيزيه، كمك هزينه تحصيلي، آزادي زندانيان جرائم غير عمد، معيشت نيازمندان و كمك هزينه درماني از محل درآمد زكات هزينه شده است.
وي اضافه كرد: در سال جاري هزار و 600 نفر از عاملين و مبلغين زكات به صورت افتخاري در استان كردستان فعاليت مي كردند.
مديركل كميته امداد امام خميني(ره) استان كردستان با اشاره به اينكه از هزار و 700 روستاي استان كردستان هزار و 40 روستا شرايط پرداخت زكات دارد گفت: استان كردستان از نظر پرداخت زكات در رتبه دوم در سطح كشور قرار دارد.
وي گفت: شهرستان هاي سروآباد، مريوان، سقز و سنندج در استان كردستان جزء شهرستان هايي قرار دارد كه بيشترين زكات در آن جمع آوري شده است.
رئيس كميته امداد امام خميني(ره) شهرستان قروه هم گفت: در سال جاري 10 ميليارد و 950 ميليون ريال زكات در شهرستان قروه جمع آوري شده است كه 90 درصد از تعهد دبيرخانه شوراي زكات شهرستان قروه را محقق كرده است.
اسماعيل صادقي افزود: 58 درصد از درآمد زكات صرف امور محرومين و 42 درصد نيز صرف پروژه هاي عام المنفعه گرديده است.
به گفته وي 12 پروژه عام المنفعه شامل احداث، مرمت و تكميل مسجد، احداث و تكميل حسينيه، احداث غسالخانه و خانه عالم، احداث و خريد 12 مسكن مددجو، مرمت و بازسازي مسكن مددجو، معيشت و آزادي زنداني مددجو از محل درآمد زكات هزينه شده است.
در استان كردستان 43 هزار و 662 خانوار با جمعيت 78 هزار و 426 نفر تحت پوشش كميته امداد امام خميني(ره) هستند كه از اين تعداد هفت هزار و 546 نفر از شهرستان قروه تحت پوشش اين نهاد مقدس قرار دارند.
7345/6108