بندرعباس - ایرنا - همزمان با سفر حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رییس جمهوری كشورمان به هرمزگان، مرحله تكمیلی عملیات احداث فاز سوم طرح توسعه پایانه كانتینری بندر شهید رجایی آغاز شد.

مدیركل بنادر و دریانوردی هرمزگان عصر چهارشنبه در حاشیه این مراسم در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این طرح با سرمایه گذاری 8 هزار و 600 میلیارد ریال از محل منابع داخلی سازمان بنادر و دریانوردی و بدون استفاده از بودجه های نفتی كشور در مدت 36 ماه احداث می شود.
الله مرداد عفیفی پور تصریح كرد: با بهره برداری از این طرح در چشم انداز سه سال آینده، ظرفیت بندر شهید رجایی به عنوان بزرگترین بندر كانتینری ایران از شش میلیون به هشت میلیون كانتینر افزایش خواهد یافت.
وی افزود: در این طرح یك هزار و 400 متر اسكله جدید در بندر شهید رجایی احداث می شود كه با پایان آن در مدت 36 ماه، امكان پهلوگیری همزمان سه كشتی بسیار بزرگ اقیانوس پیمای نسل هفتم جهان با 400 متر طول، 17.5 متر آبخور و 18هزار و 400 كانتینر ظرفیت فراهم می شود.
عفیفی پور بیان داشت: با بهره برداری كامل از این طرح برای هفت هزار و 500 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغالزایی صورت می گیرد.
مدیركل بنادر و دریانوردی هرمزگان تصریح كرد: با اجرای این طرح بزرگ دریایی و بندری، گامی مهم برای افزایش سهم ایران در بازار تجارت جهانی و ارتقای جایگاه بزرگترین بندر كانتینری ایران در میان 100 بندر برتر دنیا برداشته خواهد شد.
به گزارش ایرنا، كاروان تدبیر و امید به ریاست حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری كشورمان امروز چهارشنبه نهم اسفندماه میهمان مردم هرمزگان است.
در این سفر 2 روزه 15 طرح مهم با هزینه بیش از 40 هزار میلیارد ریال از جمله فولاد صبا، مرحله جدید بندر شهید رجایی، پالایشگاه گاز گورزین قشم، طرح افزایش بنزین پالایشگاه نفت بندرعباس افتتاح وعملیات اجرایی 15 طرح دیگر نیز با اعتبار بیش از 2 هزار میلیارد تومان آغاز می شود.
این دومین سفر حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی به استان هرمزگان در سال جاری است و رییس جمهوری، نهم و دهم اردیبهشت ماه امسال به بندرعباس سفر كرد كه طی آن مرحله اول پالایشگاه ستاره خلیج فارس، صبا فولاد خلیج فارس و چند طرح عمرانی دیگر به بهره برداری رسید..
احداث زیرساخت های فاز 3 بندر شهید رجایی در جریان نخستین سفر دكتر حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران به استان هرمزگان(ششم اسفندماه 92) در دستور كار قرار گرفت و پس از انجام یكسری مطالعات، كمتر از یكسال بعد (بهمن ماه 93)عملیات عمرانی این طرح عظیم بندری با حضور معاون اول رییس جمهوری، شروع شد.
نتیجه این حركت راهبردی علاوه بر رونق گرفتن تعاملات بین المللی ایران با كشورهای غربی در دوره پسابرجام و تامین تجهیزات استراتژیك اسكله های فاز 2، ظرفیت مهم ترین بندر كشور به شش میلیون تی.ای.یو كانیتنر افزایش پیدا كرده و مهم تر از همه اینكه، طی سه چهار سال اخیر برای جمعیتی نزدیك به چهار هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد شده كه نقطه عطفی در عمل به منویات مقام معظم رهبری در خصوص شعار سال 96 (اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال) قلمداد می شود.
7198/7408 /1042