به گزارش ايرنا، سيد محمدهادي ايازي شامگاه جمع در جمع اعضاي هيات رئيسه دانشگاه علوم پزشكي اراك افزود: حفظ و بهبود شاخص هاي سلامت از محورهاي توسعه پايدار است و در اين راستا نهادينه كردن و تقويت مشاركت هاي مردمي و تمركز بر تشكيل و گسترش مجمع سلامت محلات اهميت زيادي دارد.
وي بيان كرد: سلامت تعريف گسترده و پيچيده اي دارد كه تضمين و بهبود آن به مشكرت هدفمند بين بخشي نياز دارد و رئيس جمهوري نيز از استانداران درخواست كرده است كه مجمع خيران سلامت استان ها تشكيل شود و موضوع با اهميت سلامت با حساسيت و كيفيت بالا با بيشترين همراهي مردمي دنبال شود.
معاون اجتماعي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با تاكيد بر اينكه مقوله حوزه اجتماعي با ارزش و مهم است خاطرنشان كرد: مجمع استاني سلامت بايد خروجي مثبت براي مردم و كشور داشته باشد و نياز است در سايه برنامه هاي هدفمند و كارآمد به گونه اي راهبري شود كه مردم به خوبي نتيجه آن را احساس كنند.
ايازي توضيح داد: يكي از چالش هاي جدي در عرصه سلامت كشور سبك زيست ناسالم است كه طيفي از بيماري ها را ايجاد كرده و سلامت خانواده ها و افراد را به خطر انداخته است و نياز است كه مجامع سلامت استاني در راستاي گسترش خودمراقبتي و اشاعه سبك زندگي صحيح بكوشند و ديدگاه هاي مردم را اصلاح كنند.
وي اضافه كرد: رويكرد سازمان جهاني بهداشت به مقوله سلامت اجتماعي محور است چرا كه مسايل بهداشتي و اشاعه خودمراقبتي فعال بدون همراهي مردم نتيجه كاملي ندارد.
معاون اجتماعي وزير بهداشت، درمان و اموزش پزشكي افزود: سرمايه گذاري اجتماعي در موضوعات سلامت محور در ساختار مديريت بهداشتي و درماني سرعت دستيابي به اهداف و كيفيت امور را بيشتر مي كند و دستاوردهاي ماندگاري دارد و بايد دامنه مشاركت هاي اجتماعي را در ماموريت هاي وزارت بهداشت و درمان بسط داد..
ايازي يادآور شد: قدرت سازماندهي دادن مشاركت هاي مردمي و استفاده از تجربيات كشورهاي ديگر در اين حوزه ارزشمند است و اين مقوله به نفع حوزه بهداشت و درمان كشور است.
نماينده مردم اراك، كميجان و خنداب در خانه ملت نيز در اين نشست گفت: خيران استان مركزي همراهي بالايي را در كمك به تقويت زير ساخت هاي سلامت دارند و بيمارستان هاي كميجان و فراهان و بسياري از بخش هاي درماني و تجهيزات تخصصي اهدايي نيكوكاران است.
علي اكبر كريمي افزود: استان مركزي به دليل فرسودگي بيمارستان ها در حوزه سرانه تخت درماني شرايط خوبي ندارد و اميد است با تقويت مشاركت هاي مردمي عقب افتادگي استان در حوزه سلامت با سرعت بيشتري جبران شود.
وي گفت: طرح توسعه بيمارستان آيت الله خوانساري و بيمارستان تخصصي زنان و زايمان طالقاني اراك در دست ساخت است و اميد مي رود با تقويت مشاركت هاي مردمي زيرساخت هاي بهتر و در شان اين استان در بخش سلامت ايجاد شود.
نماينده مردم اراك ، كميجان و خنداب خاطرنشان كرد: علاوه بر بهره برداري از يك بيمارستان خصوصي در سال جاري در اراك ، حوزه تامين اجتماعي نيز با حمعيت بيمه اي 70 درصدي در استان مركزي كمك زيادي در بخش سلامت در كنار ظرفيت هاي دولتي دارند و انتظار است كه اين امكانات نيز بيش از پيش رشد كند.
در ادامه اين نشست از طرح توسعه بيمارستان آيت الله خوانساري اراك بازديد شد.
معاون اجتماعي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي صبح روز شنبه در نشست تشكيل مجمع سلامت استان مركزي حضور خواهد يافت.
6013/
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۳
اراك - ايرنا - معاون اجتماعي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: سهم نهادهاي مردمي در پيشبرد امور سلامت محور كشور بايد تقويت شود.