تهران – ایرنا – تارنمای شبكه خبری «راشا تودی» در گزارشی نوشت: دولت آلمان حداقل 950 مورد اقدام علیه مسلمانان و مساجد در این كشور را در سال 2017 گزارش كرده است.

به گزارش روز یكشنبه ایرنا، این تارنما افزود: رهبران مسلمان در آلمان اعلام كردند كه این رقم فقط بخشی از جنایات علیه مسلمانان در این كشور است. طبق گزارش رسانه محلی، عاملان این حملات تقریبا در تمامی موارد راست گرایان افراطی بوده اند . محدوده خشونت این حملات از حمله فیزیكی گرفته تا 'سخنان تنفرآمیز' مستقیم نسبت به پناهندگان مسلمان است.
مقامات آلمانی 33 حمله منجر به جراحت و حدود 60 حمله مستقیم به مساجد (از جمله مكان های عبادتی كه با ریختن خون خوك به این اماكن بی حرمتی شده) را گزارش كرده اند. این آمار (950) همچنین شامل نامه های تهدید آمیز و 'فتنه انگیزی ها' علیه مسلمانان در اینترنت می شود. 90 مورد اعتراض علیه 'اسلامی شدن آلمان' نیز اعلام شده است.
وزارت كشور به صورت جداگانه فقط شروع به جمع آوری اطلاعات درباره حمله به مسلمانان در سال گذشته كرده است. در حالیكه هیچ اطلاعاتی از سال های گذشته برای مقایسه در اختیار نیست، ایمان مازیك رئیس شورای مركزی مسلمانان به روزنامه نویه اوزنابروكر گفت كه تعداد حملات به مسلمانان در سال گذشته احتمالا بسیار بیشتر بوده است.
به گفته مازیك، آژانس های مجری قانون و دادستان های آلمان هنوز نسبت به اطلاعات این چنینی حساسیت نشان نداده اند و بسیاری از این موارد را گزارش نكرده اند. وی افزود، همچنین قربانیان چنین حملاتی اغلب در طرح شكایت ناكام مانده اند.
با توجه به موفقیت انتخاباتی حزب ضد مهاجرتی آلترناتیو برای آلمان، اولا جلپك عضو پارلمان آلمان (بوندستاگ) و سخنگوی امور داخلی حزب چپ گرای لینكه نگرانی خود نسبت به گسترش احساسات ضد مسلمانان را ابراز كرد و به این روزنامه گفت: نفرت از مسلمانان در حال حاضر از خیابان ها به پارلمان كشیده شده و ریشه در كرسی پارلمانی دارد كه فضای جامعه را علیه مسلمانان در آلمان مسموم می كند.
سیاست مهاجرتی آزاد آنگلا مركل صدر اعظم آلمان كه به بیش از یك میلیون پناهنده مسلمان شمال آفریقا و خاورمیانه اجازه ورود به آلمان داده است، به شدت منجر به اختلافات در آلمان و بپاخیزی حزب راست گرای آلترناتیو برای آلمان شده است. این حزب ضد مهاجرتی در ماه فوریه (بهمن-اسفند) از حزب سوسیال دمكرات در آلمان پیشی گرفت تا تبدیل به دومین حزب پرطرفدار آلمان شود.
آلمان در سال های اخیر با مشكلات بزرگی در رابطه با حوادث مربوط به مسلمانان مواجه بوده است. دولت هزار و 200 پرونده تحقیقاتی در رابطه با تروریسم در سال 2017 باز كرده كه نسبت به سال 2016 پنج برابر شده است.
اروپام**3234**1590